След десет години в ефир и 17 години след излъчването на последния епизод, легендарният тв сериал „Приятели“ все още крие тайни.

Eдна от най-големите от тях ще бъде разкрита в специалния нов епизод на популярната комедийна поредица днес по HBO GO.

Романтичната връзка на приливи и отливи между героите Рос Гелар и Рейчъл Грийн не е била само пред камерите.

Актьорите Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър за пръв път разкриват в новия епизод, че двамата много се харесвали по време на снимките в първите години на сериала, но първата им целувка всъщност била първата целувка на героите им пред камера през 1995 г.

„Помня как веднъж казах на Дейвид, че ще е ужасно, ако първата ни целувка всъщност е по националната телевизия. А така и стана! За първи път се целунахме в онова кафене“, казва Дженифър Анистън в епизода „Приятели: повторно събиране“ („Friends: The Reunion“).

„Насочихме цялото обожание и любов един към друг в Рос и Рейчъл“, добави тя. Страстната целувка в кафене „Сентрал пърк“ във втори сезон се смята за един от знаковите моменти в сериала, приключил през 2004 г., след като двамата герои най-сетне се събират като двойка окончателно.
Дейвид Шуимър и Дженифър Анистън казват, че взаимното им привличане продължило през първите две години на шоуто, но така и не станали двойка извън сериала, защото и двамата имали други връзки.

„Бяхме като два кораба, които се разминават, защото един от нас все беше във връзка с друг. Така и не прекрачихме тази граница, уважавахме я“, казва актьорът. Той си спомни как през първите една-две години, по време на паузите между репетициите, двамата сe сгушвали на дивана. „Как останалите не разбраха, че се сваляме“, попита той колегите си от сериала Мат ЛеБланк, Матю Пери, Кортни Кокс и Лиса Кудроу. „Знаехме, естествено“, каза Кокс.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара