Запознанството между крехката певица с мощен глас Мария-Елена Инфантино и звездата и властелин на женските сърца Рич от безкрайния сериал „Дързост и красота” – Рон Мос се случило на холивудско парти, организирано от тяхна обща приятелка – дизайнерка.

Сред разкоша на историческата вила, където са живели или гостували Чарли Чаплин, Джони Деп, Джими Хендрикс и много други популярни личности, Рон и Мария – Елена като на шега попяли заедно. И така си допаднали, че започнали да се събират за музика, паста и вино редовно. Както Рон Мос, така и съпругата му Девин се оказали и запалени кулинари, също като „нашето” момиче – дъщерята на две оперни звезди, родената в Италия, но научила от баба си от Пловдив прекрасно български език – Мария-Елена Инфантино.

„Откакто Рон разбра, че съм наполовин италианка, започна да ми говори все на италиански, защото много обича Италия – споделя певицата – космополит с пловдивски корени, – а сега, като знае, че съм и половин българка, много иска да види България, за която толкова много му разказвам… за красивата природа, богатата й история и чудесните хора. Убедена съм, че ще му хареса много тука!”

Закаленото с кулинарни шедьоври и вино приятелство прераснало в сериозно творческо партньорство – Мария-Елена започнала да кани Рон (да не забравяме, че преди да нашуми като актьор, той е първо популярен певец с неговата група  „Player“!) на нейните концерти, той – нея. Направили прекрасни италиански дуети, като „Quando Quando“ – където Рон пее на английски, а Мимето му отговаря на италиански…

Впрочем, най-големият хит от едно време на групата на Рон Мос „Baby Come back” също ще бъде в програмата на предстоящия на 2 септември в Античния театър в Пловдив концерт. Ще прозвучат и хитове на Едит Пиаф и Далида, The Beatles, красиви италиански песни и още много изненади.

Идеята за такъв концерт узрява от три години в красивата глава на Мария-Елена, но заради глобалната криза с ковид пандемията все не можело да се намери подходяща дата. И ето, че най-сетне сега, на 2 септември – дай Боже всичко вече да бъде наред, под звездите на Античния театър в града под тепетата звездният холивудски дует кани и ще очаква своята възторжена българска публика.

Билетите са вече в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg и са на цени от 40 лева до 100 лева, а за най-големите фенове на Рон Мос са предвидени и специални ВИП билети, които дават достъп до специално парти след концерта, където ще могат да се срещнат лично с голямата звезда.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара