Над 900 филма, повече от 600 сериала и 180 ексклузивни оригинални продукции ще бъдат налични на Disney+ при старта на услугата в България.

Disney+ тръгва у нас на 14 юни. Абонатите ще имат достъп до сериала „The Book of Boba Fett“ от Star Wars, както и до двата сезона на „Тhe Mandalorian“. Disney+ ще бъде домът и на цялата Скайуокър сага – от 1-и до 9-и епизод на „Star Wars“ („Междузвездни войни“). Потвърдено е, че още със старта на услугата в България феновете на супергерои ще могат да гледат над 55 филма на Marvel, включително и номинирания за Оскар „ШангЧи и легендата за десетте пръстена“, както и „Вечните“, „Отмъстителите: Краят“ и „Капитан Марвел“. Disney+ ще предложи и повече от 60 сериала на Marvel, сред които „Moon Knight“, „Loki“ и „WandaVision“.

Абонатите ще имат възможност да се насладят и на над 300 заглавия от Disney и Pixar. Сред тях са целият франчайз „Играта на играчките“, „За душата“ и номинираният за Оскар „Лятното приключение на Лука“ от Pixar. Част от заглавията от Walt Disney Animation Studios, които ще бъдат налични, са спечелилите Оскар „Енканто“, който разказва историята на необикновеното семейство Мадригал, и „Круела“.

Документалните филми на National Geographic „The Rescue“ и „Free Solo“ от режисьорите и продуценти, носители на Оскар, E. Chai Vasarhelyi и Jimmy Chin ще бъдат достъпни на Disney+ заедно с популярни поредици на National Geographic като „The World According To Jeff Goldblum“ и „Gordon Ramsay: Uncharted“ („Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател“).

Абонатите ще могат да гледат и развлекателно съдържание, включително хитовия оригинален комедиен сериал „Only Murders in the Building“, лимитирания сериал „Pam and Tommy“, както и „The Kardashians“, „Queens“ и мистериозния трилър „Смърт край Нил“.

Потребителите ще имат и безпрецедентен

достъп до съкровищницата на Disney

с обичани класики като „Пепеляшка“, „Рапунцел и разбойникът“, „Принцесата и жабокът“, „Малката русалка“. Те ще могат да бъдат стриймвани заедно с някои от скорошните блокбъстъри като „Рая и последният дракон“ и „Мулан“. Услугата ще предложи и стотици сериали, късометражни филми и специални издания на Disney Channel.

Цената на Disney+ в България ще бъде 7.99 евро на месец или 79.90 евро за годишен абонамент. Потребителите ще получат достъп до висококачествено преживяване и свойства като едновременно гледане на до 4 устройства, 4k видео за определени заглавия и възможност за добавяне на до 7 различни профила.

Родителите ще могат да създават детски профили, така че децата им да имат достъп до подходящо за възрастта им съдържание.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара