Над 20 изключително талантливи наши творци от цялата страна, подбрани от Лора Касабова – мениджър на инициативи в Подай лапа! и пловдивския галерист Бистра Стойчева, застанаха зад кампания, насочена към промяна на културата относно благосъстоянието и хуманното отношение към животните на национално ниво.

Зад кампанията стои Подай лапа! – една от най-старите и големи мрежи от платформи за спасяване на животни в България. С проектите си споменатата се бори с неосведомеността, митовете, ниската култура и липса на правосъдие, вследствие на което хиляди животни страдат и/или губят живота си всяка година.

Основателката на Подай лапа! Лиса Антонова сподели, че коронавирусът и мерките за социална дистанция създават възможност и условия да сме по-изобретателни. Затова и екипът на Подай лапа! с огромно желание се захваща с организацията на страхотно благотворително онлайн събитие – достъпно за всички с интернет връзка, независимо от местоположението им в света.

Събитието ще се състои на 27 септември от 18.00 ч. То ще даде възможност на гостите да се запознаят с участващите творци и за първи път да видят изкуството, с чиято покупка ще подкрепят кампанията на Подай лапа! и ще подпомогнат борбата срещу насилието над животни в България.

Подай лапа! обещават едно – незабравима вечер, от която всеки би могъл да си тръгне с нещо специално и вътрешното удовлетворение, че е застанал зад общественозначима кауза – вечер проводник на доброто с магнетичен вкус и аромат на изкуство.

За да се регистрирате и подкрепите събитието – тук

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара