Тази седмица в студиото на „Животът по действителен случай“ ще бъде цветно, музикално и малко меланхолично. В събота (2 декември) от 17:00 ч. по bTV водещата Александра Сърчаджиева ще посрещне актьора, композитор, пианист, китарист и певец Стефан Вълдобрев.

Броени дни преди големия си коледно-плажен концерт в НДК, фронтменът на „Обичайните заподозрени“ ще разкрие не само тайната как се правят хитове, но ще разкаже и за онези моменти, в които не му е било до музика и животът го е наказвал с изключително тежки изпитания.

Как се оцелява емоционално след голяма физическа болка и какво ще спаси света, ще разберем от един откровен разговор за вдъхновението и любовта…

В рубриката „Моето ново Аз“ ще се запознаем с една много емоционална дама, спасила тялото и душата си след дълги години на физически и психически тормоз. Арпине е отгледана от баба си и дядо си и е само на 12, когато започва да работи. Омъжва се уж по любов, но се оказва, че живее с агресивен алкохолик, който я бие дори пред собствените им деца. Десет години Арпине живее в ада, но накрая събира кураж и премахва насилника от живота си. Какви обаче са последствията за тялото ѝ от системния ужас, ще разберем, когото героинята се срещне със специалистите от клиниките.

В класацията „Топ 10“ ще чуем любими, но внезапно изчезнали български певци. Къде са те днес и какво се е случило с тях, ще разберем от сладкодумния водещ Филип Буков и коментаторите на най-цветната рубрика в съботния ефир.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара