Турският актьор Къванч Татлъту се завръща пред българска публика с нова високобюджетна турска световна сензация – „Семейството“. Епизодите ще се излъчват по новия канал bTV Story, наследник на bTV Lady.

Сериалът „Семейството“ успя да разбуни духовете с нестандартния си сюжет, основа на който е психоанализата. Той ще се излъчва в делничните вечери от 19:00 ч. Във филма му партнира Серенай Саръкая. Историята на сагата разказва за Аслан Сойкан (Къванч Тътлъту), който произхожда от известно семейство. Героят на любимеца на българската публика – Къванч Татлъту – влиза в ролята на собственик на нощен клуб и глава на влиятелна фамилия. Той поема сенчестия бизнес на семейството си след самоубийството на баща си. В този етап от живота си, той среща млада и амбициозна психоложка Девин Акън(Серенай Саръкая), бореща се сама с превратностите на съдбата и готова на всичко, за да защити единствената си близка – своята сестра.

Въпреки че принадлежат към два различни свята и имат коренно различни възгледи за живота, двамата се впускат в бурен любовен романс с непредвидими последствия. Провокирана от собствените си демони, психоложката решава да изследва членовете на новата си фамилия и да разбере какво се крие отвъд привидната хармония.

Най-новата продукция с участието на любимеца на българските зрители – Къванч Татлъту – се радва на любовта на зрители от над 80 страни в целия свят.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара