Хоопонопоно е древна хавайска техника, която дава възможност да се справим с абсолютно всяка нехармонична ситуация в живота ни: конфликти, болести, несполуки. Хоопонопоно – метод за постигане на благополучие, здраве, душевен мир и всичко, за което мечтаете. Описана е в книгата “Абсолютна неограниченост“ от Джо Витале и Д-р Хю Лен.

gratitude-1201945_960_720Ако не сте я чели – горещо ви я препоръчваме. С две думи за историята: Д-р Хю Лен е назначен в психиатрична болница, която се отличава с огромен процент тежка заболеваемост, силна агресия, осезаема негативна енергия; персоналът бяга, напуска, има инциденти. Никой не иска да работи там. Хю Лен прилага една древна хавайска техника спрямо болните: Взема в ръце досието на всеки болен (не прави срещи, консултации и лечение с никого), вниква в болестта му – така, че да я изживее като част от него самия, поемайки отговорност за появилото се събитие в живота му. И чрез думите, описани отдолу, насочени към болестта вътре в него и към Божествената сила, той за 3 години постига невероятни резултати.

celebrate-954787_960_720

Пациентите са изцелени като по чудо, персоналът остава да работи с удоволствие и радост. В един момент даже трябва да редуцират персонала, защото вече няма болни. А накрая дори затварят лудницата – няма достатъчно пациенти. Толкова е просто – когато изцелиш проблема вътре в себе си, изцеляваш и неговото проявление в “другия”. Защото всички споделяме едно общо съзнание. Буквално. Тази техника се нарича “хоопонопоно” и цялата ѝ сложнотия се изразява в повтарянето (с поемане на 100% отговорност и вникване в проблема) на следните думи:

“Съжалявам! Моля те, прости ми! Обичам те! Благодаря ти!”

“Обичам те” е най-простият и гениален инструмент, който изчиства натрупаните стари спомени, блокажи, страхове и отрицателна енергия в колективното съзнание, освобождава енергията и ни връща в нулата, в състоянието на абсолютна неограниченост.

Молитвата на Морна (хавайската лечителка, осъвременила метода хоопонопоно):

“Божествени създателю, баща, майка, син като едно… Ако аз, моето семейство, роднини и предци сме обидили теб, твоите роднини и предци с мисъл, дума, действия или дела от началото на нашето сътворение до днес, ние молим за твоята прошка. Нека тя изчисти, пречисти, освободи и премахне всички отрицателни спомени, блокировки, енергии и вибрации и нека преобразува тези нежелани енергии в чиста светлина.
И да стане според думите ми.”

Изпробвано е нееднократно – гарантираме ви – работи!

Изпробвайте го при болест, дисхармонична ситуация, проблем от всякакво естество – ще бъдете удивени от резултатите. А какво ли ще стане, ако пробваме хоопонопоно върху ситуацията с държавата? Ако може да излекува цяла болница с тежко луди, то нима няма да е успешна и върху лудата ситуация в българската политика?

Всички промени текат от вътре навън. Просто така функционира холограмата. “Реалният”, видим свят, който преживяваме, е само следствие от онова, което се случва на фино ниво. Проблемите в обществото, в света ни, са само проекция на вътрешните ни сенки,  тежки спомени в колективното съзнание, страхове и блокажи, които се страхуваме да признаем, опознаем и освободим. Когато всеки се погрижи да изчисти вътрешния си двор, проекцията му във външния също ще се изчисти и “проблемите” ще се подредят и трансформират. Хайде, хващайте се на работа и споделете и с другите!

Източник: http://www.svoizbor.com/

Facebook Twitter Google+

0 Коментара