Тази събота (21 октомври) студиото на „Животът по действителен случай“ по bTV ще се превърне в моден подиум от най-висша класа. По него ще дефилира момичето, родено в Израел, израснало в Сърбия и станало известно във Варна – Елизабет Кравец.

„Мис България 2023“ гостува на водещата Александра Сърчаджиева за един до болка откровен разговор. 18-годишната красавица ще разкаже за своето семейство и нетипичното детство, което е имала. Къде се крие любовта, има ли нещо по-зареждащо от танците и каква е цената на славата, ще научим от най-естествената хубавица, която сме виждали напоследък.

В рубриката „Моето ново Аз“ зрителите на bTV ще проследят вледеняващата история на Людмила. Тя е само на 20 години, когато се омъжва по любов, а малко по-късно се ражда и обичният ѝ син. За жалост, детето страда от мускулна дистрофия – тежко генетично увреждане, което превръща живота на семейството в кошмар. Години наред момчето се бори със заболяването, а майка му напуска работа, за да бъде неотлъчно до него. Людмила загърбва социалния си живот и не прави нищо друго, освен да бъде денонощно до детето си.

Един ден обаче тя остава сама…

Днес, шест години по-късно, Людмила събира сили, за да се върне към живота, и се обръща за помощ към екипа от специалисти в клиниката. А те, както знаем, наистина са способни на чудеса…

В класацията „Топ 10“ тази седмица ще се броят магистърски титли, тъй като Филип Буков е събрал на куп десетте най-ученолюбиви родни звезди. Какви дипломи лежат в чекмеджетата на известни певци, артисти и инфлуенсъри, не пропускайте да разберете в събота.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара