21 участници, сред които известни личности, чужденци и емигранти, влизат в най-екстремния сезон на „Фермата“, който започва на 10 септември по bTV. В трети сезон шоуто ги посреща с предизвикателството да изградят живота си отначало. Ферма на практика няма, а първата мисия на героите е да построят сами мястото си за живеене. Те няма да разполагат с никакви удобства на цивилизацията – вода, ток и комуникации и ще трябва със знанията и уменията си да градят всичко от нулата. Темата на предстоящия сезон „Ново начало“ е в унисон със световната тенденция, която набира все по-голяма популярност – завръщането към природата, устойчивия начин на живот и намаляване на консумацията и замърсяването.

„Ще запазим романтиката на първия сезон, патриотизма на втория сезон и ще се опитаме да пренесем всичко това на територията на съвременния свят. В настоящето ще ни е трудно да оцелеем, ако продължаваме със същия темп, със свръхконсумацията, със замърсяването. Затова „Ново начало“ има мисия – да предложи модел и на зрители, и на участници, как да поправим стореното зло и да се научим да живеем в съвременния свят с по-малко, но по-качествено“, съобщи водещият и продуцент на „Фермата“ Андрей Арнаудов.

„Фермата“ ще бъде излъчвана шест пъти в седмицата – от неделя до петък. „Фермата“ ще бъде единственото риалити шоу в България, за което е композирана и записана оригинална музика. Саундтракът на „Ново начало“ е дело на българската етно група „Оратница“. Шоуто стартира на 10 септември.

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара