Пенсиониран генерал от израелската армия и настоящ професор и университетски преподавател твърди, че извънземни разумни същества са в контакт с хората, но тази информация се пази от широките маси, защото „човечеството не е подготвено“ да го приеме.

Проф. Хаим Ешед обяви това в интервю за израелския в. „Йедиот Ахронот“, публикувано и от Jerusalem Post. Най-интересното е, че Ешед е бил ръководител на израелската програма за космическа сигурност в продължение на 30 години – той е истински експерт в тази област.

87-годишният учен уверява, че съществува една „Галактическа федерация“ и че както Израел, така и САЩ са в контакт с извънземни от дълго време. На Марс има тайна подземна база, в която се намират американски и извънземни представители.

Според Хаим Ешед причината извънземните да са решили да се свържат с хората е, че искат да проучат и разберат „материала, от който е направена Вселената“. Той също така потвърждава, че президентът на САЩ Доналд Тръмп знае тези факти и че за малко е щял да разкрие тяхното съществуване.

Бившият генерал разкрива, че накрая Тръмп не е посмял да съобщи публично този въпрос, за да избегне епизод на масова истерия. „Те вярват, че човечеството тепърва трябва да се развива и да достигне точка, в която да може да разбере Космоса и междузвездните кораби“, казва професорът пред „Йедиот Ахронот“.

Повече детайли по въпроса проф. Хаим Ешед разкрива в книгата си The Universe Beyond the Horizon – conversations with Professor Haim Eshed. Сред тях е и как извънземните са предотвратили ядрен апокалипсис.

Хаим Ешед обяснява, че сега е решил да направи тези разкрития, защото е постигнал статут, който го е превърнал във важна и авторитетна фигура в академичния и научния свят.

„Това, че го казвам сега, а не преди 5 години, е защото преди щяха да ме вкарат в болница, ако го сторех“. „Няма какво да губя. Получих научни степени и награди и съм уважаван в университетите в чужбина ”, добави той.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара