Символ на мощна хидратация и ревитализиране, арганът е една от перлите в короната на натуралните продукти за красота, истински подарък от природата. „Течното злато на Мароко“’ има способността да задържа влагата в кожата, като същевременно увеличава здравината и енергията на клетките, и предпазва кожата от свободните радикали и ултравиолетовите лъчи.

В зимния сезон водата в клетките ни значително намалява, ниските температури променят нивото на хидратация и влияят негативно на защитната бариера на кожата. Фактът, че слънцето привидно не грее така силно, също ни подмамва да забравим за наличието на UV лъчи и употребата на защитен фактор. Това са само малка част от „заплахите“, които стоят пред нас в

мисия „перфектна кожа“.

В този момент на помощ идва чистото 100% арганово масло на Dunya Naturals, извлечено чрез студено пресоване на био сурови ядки от арганово дърво. Този истински еликсир на природата с лекота ще се превърне в любимия ви продукт за красота и ще ви накара да забравите за всички проблеми. Био аргановото масло, освен че овлажнява и хидратира косата и кожата, се бори с несъвършенства като фини бръчици, стрии, портокалова кожа, нетолерантна кожа и раздразнителен скалп. Достатъчно е да нанасяте малко количество от продукта сутрин и/или вечер, в зависимост от нуждата, за да се радвате на комфорт и увереност в собственото си тяло.

Продуктите на Dunya Naturals ще ви омаят и очароват от пръв поглед – още от секундата, в която се докоснете до опаковката. В колекцията на марката ще откриете разнообразие от ритуали за коса и кожа – от нежен дневен крем с бодлива круша, обгръщащ кожата в кадифена мекота и сияние, до серия шампоани и балсами за различните видове коса, които ще озарят дори и най-изтощената „грива“ и ще я превърнат в копринена симфония на красотата.

Изяществото и силата на аргана,

разбира се, са лайтмотивът на марката и той е вплетен във всеки продукт, запечатвайки силата на природата във всяка опаковка. Впечатляващ е фактът, че Dunya Naturals подбира внимателно всички съставки в козметиката си, като стриктно контролира всяка стъпка в производствения процес – от събирането на реколта до крайния продукт – да се извършва единствено по възприетите правила за Справедлива търговия. Не на последно място, си струва да споменем, че марката е подходяща за веган lifestyle с изчистения си натурален произход и позицията си на абсолютен противник на тестването върху животни.

Съвършеното изящество на природата е и изворът на вдъхновение на мароканската козметична марка Dunya Naturals. Историята на Dunya е толкова зареждаща и вдъхновяваща, колкото и самите им продукти. През 2008 г.  основателят на бранда създава социалното предприятие, чиято главна мисия е да насърчава устойчивото развитие на местните общности, и с женската сила като двигател да подкрепя програми за по-лесен достъп до образование и поддържане на женско предприемачество. Така, преди малко повече от едно десетилетие, стартира красивото начинание, което не само се грижи за ослепителния вид на жените, но е и социално ангажирано с правата и равноправието на нежния пол.

Продуктите на Dunya Naturals, можете да откриете както в специализираните аптеки, така и на сайта на марката, www.dunyanaturals.com, а в момента може да се възползвате от допълнително намаление от 10%, за читателите на „Жената днес“

с промо код jenata10.

И не забравяйте, красотата започва отвътре, но е важно да предоставяме най-нежната и чиста грижа на тялото си, за да достигнем абсолютната хармония. В края на краищата, няма нищо по-красиво от една усмихната, самоуверена жена!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара