Готвач, пицар, майстор на пастата, телевизионна звезда, герой от „Биг Брадър“, „Мастър шеф“, водещ на „Животът е прекрасен“ по bTV, певец, при това рапър…

Невъзможно е човек да не разпознае чаровния акцент на Лео Бианки – италианецът, който от години е част от родната артистична сцена и кулинарния бизнес. Какво обаче е довело момчето от италианската провинция именно в България? Защо е решило да остане, а по-късно да отглежда децата си и да развива бизнеса си тук?

С помощта на страхотния разказвач Георги Тошев ще се потопите в живота на Леонардо Бианки – лошо момче в своето детство, младеж, преминал през трудности и обрати, а днес модел за подражание – баща, съпруг, работодател, човек, заставащ зад смислени каузи. Това е една вдъхновяваща история за смисъла на семейството и приятелството, търсенето на личната мисия и любовта, която те променя към по-добро.

„Зад симпатичната фасада на татуиран пицар се крие едно чувствително и смело момче, което иска да поправи някои от грешките по своя път. Работейки върху тази книга, аз откривах различните лица на момчето от италианската провинция – пълно с мечти, често изпадащо в безпътица, но вярващо, че в живота трябва да има цел и посока.“, казва Георги Тошев.

„Тази книга показва трудностите, през които съм минал в живота си дотук, но и хубавите моменти, които съм преживял.

Път с хепи енд!

Искам да продължавам само напред по този път и да бъда пример за моите деца, разбира се.

Благодаря на България, която ме прие като свое дете и която промени моя характер и гледната ми точка за живота.

Това е книга за възможните мечти!

Вярвайте, че можете да промените себе си!“

Лео Бианки

 

 

 

 

    Зад симпатичната фасада на татуиран пицар се крие едно чувствително и смело момче, което иска да поправи някои от грешките по своя път.

    Работейки върху тази книга, аз откривах различните лица на момчето от италианската провинция – пълно с мечти, често изпадащо в безпътица, но вярващо, че в живота трябва да има цел и посока.

 

Георги Тошев

 

 

    Тази книга показва трудностите, през които съм минал в живота си дотук, но и хубавите моменти, които съм преживял.

    Път с хепи енд!

    Искам да продължавам само напред по този път и да бъда пример за моите деца, разбира се.

    Благодаря на България, която ме прие като свое дете и която промени моя харакер и гледната ми точка за живота.

    Това е книга за възможните мечти!

    Вярвайте, че можете да промените себе си!

Лео Бианки

 

 

 

 

 

За контакти:

 

 

 

 

Редакция:

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара