Елегантното преплитане между света на тениса и завладяването на сърцата на нежната половина от човечеството може да изглежда като нетипична симбиоза. Това обаче не е някаква научна фантастика, а просто накланяме везните към тенисист, който е родом от Хасково, и който все още е ерген. Да, никоя жена все още не е успяла да запази Гришо само за себе си посредством сключването на брачен съюз. Нито Шарапова, нито Никол, нито която и да е дама.

https://www.instagram.com/p/BxiNAQCliYa/?utm_source=ig_embed

И въпреки, че за една жена би било доста странно как мъж, като Григор все още е свободен ( т.е. не е сключвал брак ), то реалността на неговия спорт до известна степен ни дава отговор. Хасковлията е постоянно на път, като буквално обикаля света, за да участва в различните турнири, всеки от които със свой специфичен награден фонд и тежест за световната ранглиста. Така наскоро Гришо се отказа от първия турнир на трева за годината, който се проведе в Холандия, поради натоварен график и нужда от повече почивка.

Да, вероятно повечето от нас са останали с впечатлението, че тенисистите имат

предостатъчно свободно време

и могат да се отдадат на плаж и коктейли колкото си искат. Добре, но ако изключим рекламните договори, именно заработеното от наградните фондове в различните турнири се превръща в така наречения доход за един професионален тенисист. Затова, Димитров ще продължава да пътува по света и у нас (повече по света) с цел да се доказва и евентуално да печели повече турнири.

Говорейки за турнири, може би е интересно да се отбележи, че нашето момче за момента

няма нито една титла от големия шлем.

Най-добрите постижения на българина в тези турнири си остават два полуфинал – на Аустрелиън Оупън и на Уимбълдън. Именно на предстоящия колоритен турнир на тревна настилка Гришо ще има възможност да подобри рекорда си, като прогнозите са по-скоро положителни. Макар  фаворити да са Джокович, Федерер и Надал, коефициентът на Григор за краен успех според конкретните тенис залагания е оценен на 41.00, което го поставя в топ 20 по коефициент за този турнир.

Снимка: Фейсбук

За жалост, коефициент относно това с кого и кога Димитров ще се бракосъчетае за момента няма. А фактът, че към днешна дата личният живот на хасковлията е по-скоро забулен в мистерия изобщо не помага. От една страна това е малко странно, имайки предвид армиите от почитателки, с които той разполага. Но от друга – Гришо е наясно, че прекалената гласност на нещата, които се случват в личния му живот биха му попречили на корта.

Нека не забравяме, че наскоро последната

сериозна връзка на Гришо,

тази с певицата Никол Шерцингер, претърпя крах. Заговори се даже, че тяхната раздяла е плод на ревност от страна на екзотичната Шерцингер, като бихме предположили, че това не е далеч от истината, предвид колко красиви почитателки има нашенецът. Но такива твърдения си остават по-скоро спекулации, като истината я знаят само те двамата.

Като цяло – фриволната натура на Григор сякаш пасва идеално на неговия стил на живот като тенисист. Пътуванията, срещите и мачовете очевидно са нещата, за които той живее, като би било някак странно да го видим под венчилото. И все пак, с неговите 28 години той разполага с достатъчно време пред себе си, както и всички жени, които вероятно имат някаква надежда, че Гришо би се оженил именно за тях.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара