Едва ли са много футболистите, които могат да си съперничат с Кристиано Роналдо относно статуса на „плейбой“. Португалската мегазвезда безспорно е един от най-великите футболисти за всички времена, като постиженията му на терена са повече от впечатляващи. Но за нежната част от човечеството вероятно би било по-интересно това, което се случва в личен план за острието на Ювентус. Личният живот е също толкова интересен и вълнуващ, почти колкото и футболната кариера на португалеца.

View this post on Instagram

?❤️también es tuya❤️?

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Откакто Роналдо проби в големия футбол през 2003-а г., той непрестанно е спряган за партньор на редица световноизвестни жени. В крайна сметка, към днешна дата, 34-годишният Кристиано е заедно с испанката Джорджина Родригес. Тяхната връзка започна в края на 2016-та година, като от тогава насам двамата са сякаш неразделни. Самата Джорджина, която е работила, като продавач-консултант и модел преди да се срещне с португалския голаджия, е с цели 11 години по-млада от него.

Тази възрастова разлика обаче по никакъв начин не им личи, имайки предвид страхотната визия и форма, която поддържа Кристиано. За своите 34 години изглежда, че той няма нито една мазнинка по своето тяло, което естествено е плод на дългогодишни усилия и най-вече тренировки. Именно тренировките сякаш са едно от ключовите неща, които

свързват двамата така силно,

като самата Джорджина също полага огромни усилия в залата, за да изглежда безупречно.

Но Кристиано Роналдо, чийто отбор Ювентус продължава да бъде първенец в предварителните прогнози и Футбол Промоции за шампион в Серия А през следващия сезон, има сериозен опит относно връзките си с модели. Преди да срещне настоящата си любов, португалецът разполага с дълъг списък от бивши половинки, като някои от тях са известни модели. Естествено, на първо място се сещаме за най-дълготрайната връзка на Кристиано, тази с руския модел Ирина Шейк. Двамата прекараха почти пет години заедно, като раздялата им дойде, като студен душ за мнозина.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

За момента обаче именно

връзката с Ирина си остава най-сериозната,

която петкратният носител на Златна топка някога е имал. Изключвайки романса, който той имаше с рускинята, преди да срещне Джорджина, Роналдо по-скоро е бил в мимолетни връзки, които не са били толкова ангажиращи. Донякъде можем да отдадем това и на по-крехката му възраст по онова време. И все пак, едно нещо прави особено впечатление, съдейки по предишните авантюри на голаджията – той очевидно си пада най-много по латиноамериканки и най-вече по модели.

Затова и настоящата му връзка с испанката Джорджина изглежда съвсем логично и на място. А любовта между двамата сякаш не стихва, като те вече са заедно почти три години. В допълнение, явно Кристиано наистина е влюбен в своята приятелка, тъй като през 2017-та година тя го дари с дъщеричка на име Алана Мартина. Това пък бе четвъртото дете на португалеца, като

две от тях са от сурогатна майка,

докато майката на първото и най-голямо (син) се пази в тайна.

Като цяло, любовта между Кристиано и Джорджина е повече от очевидна. Атрактивната испанка е неотлъчно до своя именит партньор, като тя го съпровожда на всички значими футболни събития и изяви. Единственото, което за момента им липсва вероятно е сключването на брак, като естествено слухове за евентуално бракосъчетание между двамата не липсват.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара