Мина времето, когато креслата бяха просто част от холната гарнитура. Днес те са красиви, атрактивни, функционални и ви дават неограничени възможности за приложение в интериора.

Вижте как изглеждат и с какви екстри разполагат едни от най-харесваните и търсени фотьойли в момента.

Здравина, устойчивост и комфорт в едно

фотьойл

Искате да четете любимата си книга в удобно кресло, а след това просто да се завъртите към телевизора, без да се налага да ставате от мястото си? Единственото, което ви е нужно е фотьойл с функция за въртене на 360°! А конкретно този модел, комбинира практичността с елегантна визия, великолепни цветове, здравина и ненадминато удобство.

Пълен релакс на един бутон разстояние

Няма по-добро нещо от прегръдката на релакс фотьойл след изморителен работен ден! Само с натискането на един бутон, той плавно променя позицията ви от седнало в легнало състояние, потапяйки ви в блажена почивка.

Стилен и практичен

Търсите фотьойл, който да е красив, удобен, да може да се използва като акцент в интериора, но и да бъде лесен за комбинация, ако решите да добавите диван или канапе? Това кресло е част от богата серия, в която ще откриете още двуместно и триместно канапе в същия дизайн, и като бонус – необятна цветова палитра за всеки модел.

Модерна визия с ретро излъчване

Няма съмнение, че едни от най-романтично изглеждащите мебели са тези, в които има ретро нотка. Елегантните и изчистени форми винаги ще бъдат на мода, а едни изтънчени метални крака са достатъчно условие, за да внесете усещане за лукс във всяко помещение.

Фотьойлите играят съществена роля в интериора и правилният им подбор е изключително важен. За компетентна консултация и богат избор, можете да се доверите на мебели Carmen. Освен експертно обслужване, шоурумите им разполагат и с количества на склад, което означава, че не е нужно да чакате дълго за изработка и доставка. Посетете ги още днес на следните адреси:

София, бул. „Брюксел“ 14,
Пловдив, ул. „Нестор Абаджиев“ 13,
Варна, бул. „3-ти март“ 30А,
Бургас, ул. „Одрин“ 50

Facebook Twitter Google+

0 Коментара