Вижте първата вертикална прахосмукачка на LG с мощен моп на пара, която осигурява мокро почистване и почистване на пара и идва с удобна ‘All-in-One Tower’ станция.

LG Electronics (LG) представя своята нова CordZero A9 Kompressor™ със Steam Power Mop на CES 2023.

Победител в CES 2023 Innovation Award, новият модел е първата безкабелна вертикална прахосмукачка на бранда, която предлага и почистване с моп на пара. CordZero A9 Kompressor идва и с иновативна All-in-One Tower станция, създадена да съхранява, зарежда и автоматично да изпразва прахосмукачката.

Оборудвана с подвижен накрайник Steam Power Mop, последният CordZero модел на LG разполага с функционалност за мокро почистване и почистване на пара, осигурявайки удобна и ефективна работа, която оставя повърхностите напълно чисти, без необходимост от препарат.

При почистването на пара, кърпите на мопа се загряват с темперетура от приблизително 60 градуса по Целзий, позволявайки на CordZero A9 Kompressor да премахне замърсяването на пода по-лесно от конвенционалните решения за мокро почистване. Според Intertek, глобалната организация за тестване и сертификация, моп кърпите на LG, загрявани чрез пара, са по-ефективни от обикновения моп за премахването на различни субстанции от пода, като например втвърден шоколад.

Steam Power Mop накрайникът идва и с двоен сензор, който предотвратява прегряването на парогенератора на приставката, както и помага за усъвършенстването на автоматичната система за вода, която поддържа кърпите на мопа мокри по време на почистването. За безопасността на потребителите, ако накрайникът се вдигне от пода, или се държи неподвижно за период около 20 секунди, парната система се изключва, докато въртенето на мопа се задържа след около една минута на бездействие.2 Новата безкабелна вертикална прахосмукачка на LG инкорпорира и технологията на компанията Axial Turbo Cyclone, която помага за премахването на прах и остатъци от храна от пода и други повърхности в дома, като генерира силно засмукване.

Към CordZero A9 Kompressor със Steam Power Mop е и All-in-One Tower станция за бързо зареждане, която спестява пространство и разполафа със сменяема торбичка за прах, автоматична система за автоматично изпразване и интуитивен дисплей, който предоставя статус информация в реално време. LG All-in-One Tower предлага и различни сигнални мелодии, от които потребителят да избира, както и елегантно решение за съхранението на аксесоарите към прахосмукачка CordZero.

 

„Нашата нова CordZero A9 Kompressor със Steam Power Mop е наистина многофункционално решение за почистване, давайки възможност на потребителите да изчистят всяка повърхност у дома, благодарение на ефективната работа на прахосмукачката с мокро и сухо почистване,“ сподели Лиу Джае-чеол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „LG ще продължи да предлага иновативни домакински уреди и почистващи продукти за по-здравословен и удовлетворяващ живот.“

Facebook Twitter Google+

0 Коментара