MSI са създали не просто музика за сетивата ни със серията преносими компютри Prestige, те са добавили величието на иновативната и качествена технология, съчетана с цвят и с креативност. И всичко това сякаш с изваяни детайли, които носят в себе си романтизма на свободата и независимостта. Да, тайванският бранд ни представя една истинска рапсодия.

И тя е в розов цвят!

Докато се чудим превърна ли се „новото нормално“ в „нормалното нормално“ ние продължаваме да работим, да сме в движение, да изпълняваме невъзможни задачи и да представяме вдъхновени идеи. За всички това MSI Prestige ще бъде безценен помощник, независимо дали работим вкъщи, в офиса или събираме витамин D и пишем e-mail-и в градския парк.

Защото?

MSI Prestige буквално обединява думите продуктивност и мобилност в едно. Батерията на лаптопа издържа до 10 часа; а само след 15 минути зареждане ще можете да го използвате цял час половина – достатъчно време за няколко конферентни разговора и малко новости от социалните медии между тях.

И като говорим за мобилност, споменах ли, че тежи едва 1.29 кг. Може съвсем спокойно да носим заедно с останалия арсенал дори в голямата си дамска чанта!

Впечатляващи характеристики

В нежния и лек корпус на MSI Prestige виждаме вградена технология, която ще задоволи и най-многозадачните режими на най-заклетите работохолици. i7 Intel® процесор 11-поколение, NVDIA® GeForce® видео карта и дисплей, чиито цветове разгръщат истинско пиршество за сетивата с 4К* резолюция.

Ако тези изредени думи нищо не ви говорят, то знайте, че това е хардуер за работещи хора. За тези, които не чакат стрелките на часовника да сложат край на работния ден. За тези, които обичат и влагат душата си във всеки проект и работна задача.

Цветът

Убедени, в това, че лаптопът е част от нашия индивидуален стил от MSI създават палитрата на серията Prestige от цветове в романтично розово, ултимативно бяло и класически графит.

Но днес ще обърнем специално внимание на розовото. Защото брандът прави изключение за този цвят и специално за всички розовохолици добавя WOW кутия с подаръци към лаптопа.

В комплект с MSI Prestige 14 Pink ще получите калъф за лаптопа в същия романтичен цвят; а в малка кутийка ще откриете още комплимент розова мишка и голямата изненада – ключодържател – дракон също в розов цвят.

Това е голяма промяна за марката, която се олицетворява с мощта и могъщите за това митично създание сили. Драконът е част от логото на MSI и е вплетен в историята на всеки продукт. Специално за розовия цвят на серията Prestige компанията решава да промени цвета на своя тотем и да зарадва собствениците на този модел с нещо уникално от своята история. Защото розовото не е просто цвят, то е отношение към живота.

Уникален като самата теб

Този лаптоп ще ти донесе подобрено качество на работа, скорост и технология, с която да стартираш нови страхотни проекти. Но това, което наистина ще получиш с него, разбираш когато се докоснеш до гладкия му корпус и се насладиш на металическия гладък допир. Това е страстта да изразиш себе си и своята индивидуалност като следваш уникалния си стил. Точно както се казва в любимия ми цитат от социалните мрежи напоследък: Всичко е възможно с малко слънце и още малко розово!

Цената в магазинната мрежа на MSI Prestige 14 Pink е около 2700 лв.

*4К дисплеят е опция за някои модели. Стандартната резолюция за MSI Prestige 14 Pink е 1920 x1080

Facebook Twitter Google+

0 Коментара