Повечето жени обичат да правят подаръци. Обичат да избират, особено това, което на тях им харесва, и да търсят онова идеално пакетче, което ще направи близкия щастлив. Скорошно проучване на навиците за пазаруване в празничния сезон обаче ни показа, че или жените сме егоисти, когато избираме за мъжете си; или просто удряме на камък с креативността по празниците.

maxresdefault

Дали заради студеното и сиво време или заради превишаването на лимита на кредитните карти, повече от 80% от анкетираните дами признават, че най-честият избор за подарък на любимия мъж е… пуловер. Други отчаяни жени пък неохотно споделят, че дотолкова не знаят как да зарадват човека до себе си, че просто предпочитат да му вземат чифт чорапи.

За да избягаме от очевидния избор и тази година, предлагам на вашето внимание три супер завидни технологични подаръка, с които ще го зарадвате. И още как!

moto_1475564905289

Абсолютният ми номер едно за този сезон е Motto Z. Освен че е изключително тънък и с впечатляващи технически характеристики, той дава възможност да опитате съвсем ново преживяване в толкова различни посоки, благодарение на т.нар. Moto Mods. С други думи, с различните представки супер смартфонът ви ще бъде още по-супер. С магнитно закрепване може да добавяте към телефона 10-кратен оптичен зуум, например… или моята любима опция – батерия, която издържа 20 часа без зареждане! Друг любим мой mod е Moto Insta-Share Projector, с който телефонът превръща всяка подходяща повърхност в екран. До 70 инча!

Знам, че вече сте влюбени в този телефон, половинките ви, които със сигурност обичат играчките, също ще го заобичат! Гарантирано.

Цената на Moto Z е около 1300 лв.

Какво са празници без музика? За това и пътуванията, и събиранията с приятели няма да са същите без Logitech Boom – устройство, което може да носите лесно навсякъде, защото е… преносима Bluetooth колонка. Хубавото обаче е, че свири повече от добре и ще задоволи претенциите за звук дори и на капризните от компанията, защото има увеличена мощност и 360-градусово разпръскване на звука. По време на партито няма да се притеснявате толкова за нея, защото е водоустойчива, a и няма да се счупи при случайно изпускане.

Ultimate-Ears-UE-MEGABOOM-pr-e1421120876800

Може да свържете телефоните на голяма компания и всеки да пуска любимите си парчета… и не на последно място – ако някой друг също има такава – могат да се синхронизират и да се насладите на още по-силен звук. За финален фокус върху детайла – предлага се в доста различни цветове.

Цената на Logitech UE Boom 2 е около 300 лв., а на по-големия й брат с още по-върхови характеристики – Logitech UE Mega BOOM – около 600 лв.

Huawei-Smart-Watch-Metal-Strap

Ако все пък решите да съчетаете класиката с технологиите – най-доброто предложение е да се спрете на

умен часовник.

Марката, която съм избрала да предложа, е Huawei. Цените започват от около 600 лв. и стигат до над 1000 лв. Всичко в този продукт напомня за качеството на швейцарските майстори – от традиционната кутийка, в която е поставено технологичното бижу, до изгледа и избора на каишки. Изображението на дисплея е качествено и дори и опитното око може да се заблуди, че това не е смарт, а класически часовник и то с покритие сапфир кристал.

verge-04DSC09210.0

Още нещо важно – покритието има олеофобен слой, благодарение на който ще има по-малко отпечатъци върху екрана (1,4‘‘ в диаметър), a тъчскрийна ще отразява допира дори и с ръкавици през зимата. Освен бизнес функциите, smart часовникът следи и здравословните параметри на носещия го, като различава режима на ходене и знае дали просто се разхождаме или тичаме. Полезно напомняме след толкова много поводи за хапване и наздравици в празничния сезон.

По-подробни и закачливо написани мнения за коли и джаджи ще намерите в личния ми блог: http://hitechride.com/

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара