На шарени, забавни и разнообразни перуки се наслаждават зрителите на култовото шоу „Като две капки вода”. Те са предоставени от салон „Магама”, който разполага с над 5000 перуки в повече от 80 цвята в най-различни дължини и структура – права, чуплива, къдрава.

Всяка от перуките се оформя при необходимост допълнително с екстеншъни, кичури, опашки, тупета и полуперуки. Някои от тях могат да се подлагат на допълнителна химична и термична обработка и да се бработва със специални продукти – стилизанти, поддържащи шампоан и балсам, флуиди.

От „Магама” обясняват, че за направата на уникалните образи се използват висококачествени естествени и изкуствени перуки и се дооформят. В перуките на Филип Аврамов като Пинк, Жана Бергендорф като Милена Славова и Стефания Колева като Петя Буюклиева например, са вкарани цветни кичури в розово и червено, за да се доближат максимално до образа на изпълнителите. Обемни и силно тупирани бяха косите на Джуджи като Доли Партън и Маца като Шер. Една от най-внушителните перуки беше на Азис като Бионсе – дълга гъста коса в страхотен златист цвят и преливащи светло-руси кичури. Също като оригинала беше и перуката в огнено червено с къс бретон и нестандартна форма отново на Азис, който имитираше своята колежка Жана Бергендорф. Криско умело се превъплъти в образа на Адел с уникална ретро фризура в златисто, а Ненчо развесели цялата публика в образа на Деян Неделчев с къдрава и начупена перука с мокър ефект.

По време на шоуто Азис дари 1000 лева на Асоциация „Промени живота си сега!”, която продължава да помага и да дава перуки на онкоболни напълно безплатно. А, дъщеря му Рая отряза косите си по собствено желание, за да помогне на хора, които имат нужда от материал за направата на перука.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара