На 14-ти януари, планетата на любовта и хармонията Венера ще започне своето пътешествие през знак Риби и ще остане в неговите води до 7-ми февруари.

Излизайки от страната на чудесата в знак Водолей, Венера ще премине в прегръдките на нежния знак Риби. Тук и предстои ново пътуване, носещо повече топлина уют, спокойствие и търсене на разбиране.

Знак Риби отговаря за нашата емоционалност, нашите мечти, илюзии, заблуди, влюбчивост, състрадателност и романтични връзки. Знак Риби владее висшата енергия и безусловна любов, която човек трябва да постигне в живота си чрез осъзнаване, разбиране, приемане и смирение.

Докоснати от Венера тези сфери засилват своята най-женствена и нежна проява. Чувства се засилена интуиция, желание за творчество, чувство за вътрешен мир и хармония. Емоционалните преживявания рязко се засилват. Нараства душевната ранимост и емоционална нестабилност.

Интуицията, особено в областта на чувствата и любовните взаимоотношения рязко се засилва, спокойно можете да й се доверите. Внимавайте да не „зациклите“ в емоционалните си и любовни проблеми. Има опасност да идеализирате своя любим, трудно ще го виждате в реалната му светлина.

Ако все пак решите да отдадете тази енергия на труд и работа, нека тя през следващия месец да бъде най-доброто от вашето творчество. Бъдете креативни, бъдете свободни и направете това, което сте отлагали дълго време.

За мен това преминаване на Венера през знак Риби ще бъде пречистващо за личните ни отношения и приоритети. Напрегнатият аспект на Венера с Марс ще носи напрежение и желание за решаване на проблеми и уреждане на лични отношения. Използвайте нежната енергия и безусловна любов на Венера в знак Риби, но не взимайте нови решения до края на месеца. Периодът е хубав да обмислите старите си отношения и да вложите в тях повече интуиция, разбиране и подкрепа.

От 20-ти януари до 5-ти февруари Венера ще бъде в близък аспект с планетата Нептун, която е вероятно да идеализира или заблуди нашите представи за хармония, любов и разбирателство. Не взимайте важни лични решения в този период, защото е възможно да бъдете запленени от силни емоции и липса на реална преценка за обстоятелствата. След 5-ти февруари предстои да бъдем по-аналитични, наблюдателни и разумни за решенията си.

Най-много лекота и лично удовлетворение ще имат представителите на водните знаци – Риби, Скорпион и Рак, както и представителите на знаците – Телец и Козирог.

Повече усилия и търпение в личните отношения трябва да положат родените под знак Дева, Близнаци и Стрелец.

Бъдете здрави, обичани и много щастливи!

Страницата на Венета Матева

Facebook Twitter Google+

0 Коментара