DEVIN дари още 23 тона натурална минерална и изворна вода на Българския Червен кръст (БЧК) в бутилки от 1,5 л в подкрепа на жителите на община Перник. С това компанията се нарежда сред най-големите корпоративни дарители в кризисната ситуация, като само през последните две седмици предостави близо 80 тона минерална и изворна вода на стойност над 61 000 лева.

 „Ще си позволя да цитирам древноримския архитект Витрувий, който още през I в. пр. н. е. казва, че „цветущи физически и нравствено жители има там, където хората пият вода с добро качество“. Ето защо сме благодарни на DEVIN не само за навременната подкрепа по повод кризисното положение в Перник и липсата на питейна вода там, но и за помощта, която винаги са оказвали в хуманитарните акции на БЧК при различни кризисни ситуации. DEVIN е наш дългогодишен партньор и приятел, който е пример за социално-отговорна компания, отворена към нуждите на обществото“, каза акад. Христо Григоров – председател на БЧК.

„DEVIN се ангажира да помогне на жителите на Перник, както сме помагали досега на други нуждаещи се български региони. Тази допълнителна подкрепа, която обявяваме днес, ще подпомогне работата на БЧК с осигуряването на хуманитарна помощ за общината. Изказвам благодарност на екипа си и всеки един от нашите над 500 служители в цялата страна, които дадоха своя принос и участие в инициативата“, заяви Томас Кренбауер, главен изпълнителен директор на DEVIN.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара