Венера, планетата и богинята на любовта влезе в знака на общителните Близнаци на 3 април 2020 г. и ще е там до 7 август 2020 г.

Венера в Близнаци желае да бъде свободна, да се движи с лекота от едно нещо към друго, да опитва нови неща и да се забавлява.  Венера в Близнаци изисква от нас да задържим откритите възможности отворени, за да можем да бъдем максимално спонтанни в отношенията. Периодът ни дава шанс да се пуснем по течението, да не правим прекалено сериозни планове за да не задушаваме партньора и отношенията си.

Астро статии

Близнаците, като астрологичен знак, принадлежат към елемента въздух и са привлечени от качества като интелигентност, умствен капацитет и провеждане на интересна комуникация. Това е най-социалният знак на зодиака и като такъв той харесва да среща колкото се може повече различни хора. Това е прекрасно време за общуване с много и различни хора, така че бъдете отворени за възможностите, които предлагат и социалните медии.

Възможностите, които се откриват пред нас като социални ангажименти, партита и други поводи, вещаят да бъдат особено забавни и интересни през периода 3 април 2020 г. до 7 август 2020 г. Ако до сега сте се чувствали изолирани от света или сте изпитали някакъв вид блокаж, този транзит определено ще ви даде глътка свеж въздух и ще ви позволи да се свържете с хора по нови и вълнуващи начини. Чудесно време е да планирате или да отидете на почивка, да пътувате и да посетите нови и интересни места.

Венера в Близнаци обича флирта, закачките и шегите.

Имайте едно наум, обаче, тъй като Близнаци са двоен знак, бъдете готови хората да кажат едно, а всъщност да имат предвид съвсем друго нещо впоследствие. Тази двойственост и неподвижност на енергията ще кара повечето от нас да променят мнението си и да прескачат от една тема в друга с лекота.

Планетата Венера управлява любовта и романтиката, а Близнаците са знак на безгранично любопитство. Подобно на „пчеличка “, тя ще прелита от цвете на цвете, опитвайки малко от това и онова, придържайки интереса си само докато разговора и комуникацията са достатъчно интригуващи. Имайте предвид, обаче, че този интелектуален знак лесно се отегчава и в един момент вниманието и фокуса по естествен начин ще започне да се губи.

Транзитът на Венера в Близнаци и как ще се отрази на кариерата ни

Венера управлява не само любовния ни живот, но и нашите финанси. В знака на Близнаци тя дава възможност за интересни ситуации в бизнеса и обмен на идеи, които в последствие могат да доведат до повишаване на доходите, сключване на нови търговски сделки в сферата на продуктите и услугите. Този транзит ни дава прекрасна възможност да повишим доходите си от различни източници. Това е чудесно време за стартиране на нови бизнеси и шанс за малки и средни фирми да реализират своите идеи на пазара.

Тъй като Близнаци управляват всички форми на комуникация и транспорт, тези от вас, които се занимават със следните дейности ще имат шанс за развитие:  компютри, мобилни телефони, интернет, логистика, автомобили, пътувания, износ и внос, биотехнология, наука, медицина, детски продукти и услуги, образование, езици, книги , видео, и медии

Какво ще донесе Венера в Близнаци 2020 на всички необвързани

Ако сте необвързани, този транзит може да ви насърчи да излезете и да се запознаете с нови хора. Не правете големи планове да влизате в дългосрочна връзка връзка, а просто излезте с намерението да се насладите на себе си. Това е повече време за случайни срещи, а не за сериозни отношения. Сега е чудесно време да си позволите забавление и флирт.

Излезте и експериментирайте: отпуснете се в нови запознанства, социализирайте се и бъдете отворени към хора от всички слоеве на живота. С Венера в Близнаци, особено с настъпване на пролетта, именно интелигентността и гъвкавостта са най-атрактивните характеристики за създаване на предпоставки за качествена любовна игра Това е вашият момент да проучите възможностите си в любовта, да пробвате идеи и да видите какво харесвате най-много.

Венера в Близнаци 2020 прогноза за двойки

Ако вече сте във връзка, този транзит ще ви предложи много възможности за забавление и нови преживявания. Възползвайте се от любопитната природа на Близнаци и вижте какво можете да научите за партньора си, което още не сте знаели. Отидете на съвместна почивка или вижте партньора си в нова светлина. Планирайте вълнуващи малки екскурзии, за да разнообразите дните си, излезте в града с любимия човек на места, на които не сте били преди, прочетете и обсъдете нова книга, научете заедно нещо ново или направете нещо, което предизвиква интереса ви и което и двамата намирате за забавно, игриво и интелектуално стимулиращо! Това ще добави нов привкус, сладост и нова енергия в отношенията ви.

Още статии и хороскопи от Цветелина Каменова в личния й сайт.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара