Овен

Очаква ви хармонична и добронамерена седмица. Не оставяйте на понеделника да затъмни настроението ви. Възможно е той да ви донесе повече неразбиране, неефективни срещи и разговори.

Отложете важните дела за четвъртък и петък и в първия ден от седмицата отделете внимание на детайлите и довършване на старите дела. Вторник и сряда ще имате новини, приятни срещи и развитие на започнатите преговори. Дните ще са успешни за реклама, търсене на подкрепа и разбиране.

Вашите най-топли, късметлийски и успешни дни ще са четвъртък и петък. Разчитайте на тях за всичко, което ви е важно и държите да се случи с повече късмет и лекота. Родените в първа декада ще се чувстват най-спокойни и подкрепени в начинанията си. При родените във втора декада събитията се случват, но тях ще помоля да се вслушват в интуицията си. Родените в трета декада трябва да проявят воля и търпение в делата си.

Сайтът на астролог Венета Матева

Телец

Предстои ви една по-еднообразна и сякаш тъпчеща на едно място седмица. Не очаквайте изненади, но и не разчитайте на подаръци.

Понеделникът практично ще ви запознае със седмичните ви задължения и ще ви напомни какви са сроковете за изпълнение по текущите ви задачи на работното място. Вторник и сряда се въздържайте от споделяне на мнение и гледна точка. Бъдете по-търпели и предпочитайте да стоите настрани от спорове и пререкания на работа.

В четвъртък и петък ще отшумяват емоциите ви от изминалите дни. Отдайте се на любими занимания и срещи с позитивни хора. Родените в първа декада не е подходящо да правят промени без преценка на риска. Родените във втора и трета декада нека избягват уреждане на лични отношения. Родените в трета декада ще имат късмет и добро настроение.

Близнаци

Пред вас стои малко по-сложна и изискваща търпение седмица. Понеделник ще ви изсипе всичките задачи за седмицата и ще изиска от вас бърза концентрация и действие. Не се ядосвайте, защото все пак разбирате за новите си ангажименти в началото на седмицата.

Вторник и сряда ще ви подкрепят в работата, срещите и разговорите. В тези дни имате шанса да представите идеите си и да се радвате на подкрепа и разбиране.

Четвъртък и петък няма да бъдат гостоприемни за важни дела и търсене на късмет. В тези дни отделете внимание на текущите си задължения и се отдайте на рутинни дейности.

Родените в първа и втора декада съветвам да не подписват важни документи и да избягват уреждане на лични отношения. Родените в трета декада съветвам да почиват и да не се натоварват с допълнителни ангажименти.

Рак

Предстои ви една по-хармонична седмица.

Понеделникът не е подходящ за активни действия и провеждане на важни срещи и разговори. В този ден организирайте програмата си за седмицата и оставете на останалите дни да внесат повече късмет в делата ви.

Вторник и сряда ще усетите бързо раздвижване в начинанията си. Дните са подходящи за представяне на идеи и търсене на съмишленици в новите начинания. Четвъртък и петък ще се радвате на спокойствие и известно безразличие за развитието на делата в личен план. Родените в първа и втора декада са изправени пред пропастта между очаквания и реални трудности в бизнес план. Това се дължи на забавяне във времето, което не обрича целите ви на провал. Бъдете търпеливи и оставете миналото в самота. За родените в трета декада дните ще бъдат успешни, ако бъдат по-упорити и старателни в делата си.

Лъв

С изключение на дребните недоразумения и разминавания между очаквания и реалност в дните вторник и сряда, нищо друго няма да разруши вътрешния ви мир и хармония. Тези дни изберете да комуникирате със стари приятели, които отдавна не сте виждали и чували.

В работен план през това време довършете започнати дела и помислете какво може да подобрите в текущите си задължения. Вашите най-щастливи и изпълнени с хубави изживявания ще са дните четвъртък и петък. Доверете се на тях за важните неща. Ще имате творчески ентусиазъм да развивате талантите си. На работното място ще сте склонни към повече разбиране и приемане на другите. Родените в първа декада ще се справят с трудностите си с повече търпение и упоритост. Родените във втора декада ще се радват на прекрасни новини. Родените в трета декада ще се радват на любов и разбиране.

Дева

От вас седмицата ще изиска малко повече усилия, концентрация търпение и въздържане от поемане на допълнителни ангажименти.

През първия ден от седмицата ще се чувствате добре и ще имате енергията да се справяте със задълженията си. Подгответе важните си срещи с факти и становища.

Вторник и сряда ще бъде подходящо да представите концепцията си или да спечелите подкрепата и одобрението на ръководството. Избягвайте поемане на нови ангажименти и активност в дните четвъртък и петък. В тези дни довършете започнатото. Родените в първа декада ще се чувстват спокойни в зоната си на комфорт. Родените във втора декада съветвам да избягват рискови спортове, преумора и започване на нови ангажименти. Същите съветвам да се отдадат на рутинни задължения и почивка. Родените в трета декада трябва да избягват провеждане на важни срещи и разговори.

Везни

В прегръдките на новата седмица очаквайте повече лекота, спокойствие, споделеност и успехи, още в понеделник.

Първия ден от новата седмица ще получите положителни отговори по започнати дела. Ще се чувствате, щастливи и още по-мотивирани.

Вторник и сряда ще ви донесат необходимата глътка въздух, хубави емоции и лекота в делата. Четвъртък и петък ще ви дадат надежда в служебни задължения, в които сте имали нужда от подкрепа и разбиране от другите. В личен план през тези дни ще се радвате на любов, топли мигове взаимност и споделеност.

Почивните дни избягвайте натоварване и изберете релакс и активна почивка. Родените в първа и втора декада трябва да бъдат предпазливи в комуникацията, могат да бъдат грешно разбрани. Избягвайте през тази седмица уреждане на лични отношения. Родените в трета декада ще се чувстват щастливи и удовлетворени.

Скорпион

Новата седмица за вас е подготвила най-много блага, лекота и спокойствие. Няма ден, в който да отправя предупреждения и съвет за справяне с трудности.

Понеделникът ще ви подхване сериозно с ежедневни дела и задължения. Вторник и сряда ще дадат възможност на всичко с което сте се захванали да се радва на успех. Тези дни са подходящи за всичко, което може да ви хрумне. Изключение в тази зелена светлина прави подписването на важни договори и документи.

Харизматичните четвъртък и петък ще ви донесат нови идеи за нови начинания и нов подход за справяне със стари проблеми. За родените в първа декада сега не е момента да тъжат за стари неща, а по-добре е да видят новите отворени врати. Родените във втора декада е подходящо да заздравят личните си отношения. Родените в трета декада ще бъдат спокойни и удовлетворени.

Стрелец

Очаква ви динамична седмица с успешен завършек.

Понеделникът ще ви зарадва с лекота и спокойствие. В този ден може да берете плодовете на труда си от предходната седмица.

Вторник и сряда очаквайте да преминат бързо и вълнуващо. Те ще ви донесат новини, известия и полезна информация. Дните са подходящи за срещи, разговори, пътувания и запознанства. Четвъртък и петък ще са вашите най-щастливи дни. Планувайте през тях уреждане на ключови дела и водене на важни разговори.

Родените в първа декада ще се радват на раздвижване и успех в делата. Родените във втора декада трябва да бъдат внимателни към информацията, която получават. Не доверявайте информация на хора, които не са доказали своята коректност към вас. Родените в трета декада ще се радват на любов и разбиране в личен и професионален план.

Козирог

Смятам, че в последно време се чувствате объркани и разколебани в личен или професионален план. Тази седмица ще продължи същата тенденция, но моя съвет е да изместите фокуса от ентусиазъм в работен план към занимания с любими дейности и креативно довършване на стари дела.

Обърнете се към себе си и потърсете занимания, които ви вдъхновяват и осмислят времето ви. Използвайте идеите си за да внесете разнообразие на работното място и личния живот.

Понеделник избягвайте провеждането на важни срещи и разговори. Този ден е подходящ да обмислите и промените ежедневието си. Вторник и сряда са подходящи дни за активни действия. Четвъртък и петък ще се радвате на повече разбиране и подкрепа. Тези дни е подходящо време да обърнете внимание на близките хора. Родените в първа и втора декада трябва да избягват допълнително натоварване. Отложете уреждането на личните отношения за друго време.

Водолей 

Седмицата за вас няма да е никак лоша, ако не изберете дните вторник и сряда за важните си дела.

Понеделникът ще ви предложи енергия, концентрация и хоризонти. Използвайте деня за да довършите задължения, за които до момента не са ви стигали силите. Вторник и сряда е възможно да се чувствате разсеяни и неразбрани от околните. Избягвайте да излагате мнението си и да предприемате важни крачки в личен и професионален план.

Уют и подкрепа ще ви предложат дните четвъртък и петък. В тези дни прегърнете идеите си и продължете да ги развивате и представяте пред колеги, шефове и партньори. Вложете в рецептата си за успех повече творчество и новаторство. Родените в първа декада ще имат желание за промяна, но трябва да се трудят още за нейното стартиране. Родените във втора и трета декада трябва да имат повече увереност, защото е сигурно, че се движат в правилната посока.

Риби

Динамична и наситена с емоции и събития ще е седмицата за вас.

Понеделникът, спокоен и донякъде скучен, ще се опитва да ви настрои за плавна и подредена седмица.

Вторник и сряда много бързо ще заличат всяка мисъл, свързана с еднообразието. В тези дни очаквайте новини, които да променят плановете ви и гледната точка до момента. Създалата се вихрушка от нова информация, неочаквани срещи, запознанства и случки ще бъдат знаци в живота ви. Бъдете наблюдателни към случващото се, защото между редовете ще намирате отдавна чакани и търсени отговори.

Не оставяйте важни дела за дните четвъртък и петък, нека те осмислят и хармонично подредят случващото се през предходните дни. Време е родените в първа декада да започнат да мислят за нови хоризонти в живота си. Родените във втора и трета декада съветвам да бъдат търпеливи и да избягват решаване на проблеми в личен и професионален план.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара