Предстои Пълнолуние в знак Везни, което ще се случи на 28-ми март (неделя), в 21:47 часа, на 8 градуса в знака.

Пълнолунието е лунна фаза, която се появява, когато Земята е между Слънцето и Луната. По тази причина, живите същества живеещи на земята усещат силно и на индивидуално ниво мощното въздействие на двете небесни тела. На Новолуние Луната започва своя нов цикъл на живот до следващата среща със Слънцето. По време на Пълнолунието тя е изминала половината от пътя си и сякаш огряна от слънчевите лъчи, преминава изпит, в който разказва какво е направила до сега, какво и предстои и какво трябва да направи до новото Новолуние. Това е етапа, когато Луната и ние хората трябва да осмислим ценностите, които отговарят на оста, която засяга пълнолунието. Сега трябва да се освободим от ненужния товар, който трябва да освободи място на полезното.

По време на Пълнолунието ще бъде засегната оста Везни – Овен, което ще осмисли нашите партньорски и бизнес отношения и собственото ни възприятие за тях.

Сайтът на астролог Венета Матева

Пълнолунието в знак Везни ще ни разкрие и ще ни помогне да научим кое е най-важното в съществуващите или бъдещите ни отношения, къде трябва да се научим на сътрудничество и партньорство, за да успеем да се контролираме, както и да не робуваме на собственото си Его, или това на другия. Този баланс е в основата на живота ни и ще е хубаво в този ден всеки един да анализира собствената си градина, а също така да погледнете и зад оградата в съседния двор. Нека помислим

къде сме сгрешили

и може ли сега да простим на тези, които са ни наранили. Нека дадем компромис на себе си и нека бъдем по-толерантни и разбиращи другите. Освободете се от навиците си, които изгарят времето ви в полза на хора, които не го заслужават. Помислете за себе си, като си дадете повече любов, приемане и разбиране. В старанието си да съхраните себе си, се опитайте да не забравяте за другите. Всички сме свързани и зависими един от друг. Позволете си щастие, коректност, отговорност и ще получите разбиране, подкрепа и любов. Опитайте! Вълшебствата са възможни.

Слънцето ще бъде подкрепено от планетата на любовта Венера, а Луната ще се радва на приятелско рамо от планетата Сатурн. Ще имаме повече сили, енергия и мотивация да подредим делата си, чувствата си, емоциите си и приоритетите в личен и професионален план. Свържете се със себе си,

изберете щастието

и направете нужните промени да го откриете и направите част от себе си занапред.

Това Пълнолуние ще бъде най-силно усетено от родените в първа и втора декада Овни и Везни, както и от хората с асцендент Овен или Везни. При тях се очаква най-голяма смелост и желание за промяна.

Времето след Пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. Операции не се препоръчват! Усвояването на лекарства е много по-ефективно!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара