Хроникьорът на човешката душа Никълъс Спаркс е ненадминат в умението си да разказва необикновените истории на обикновените хора. „Завръщане“ е нежна приказка за доверие и надежда. Никълъс Спаркс е автор на бестселърите „Един ден, един живот“, „Виж ме“, „С дъх на канела“, „Последна песен“ и много други. Повечето от романите му са адаптирани за филмови продукции с участието на холивудски звезди.

Хирургът Тревър Бенсън никога не е възнамерявал да се завърне в Ню Берн, Северна Каролина и да се установи в запуснатия имот на дядо си. Но неочаквана травма го принуждава поне временно да се засели в малкото градче, сред спокойствието и изумителната красота на семейните земи. Но това, за което изобщо не е подготвен е да се влюби, и то почти мигновено, в жена, която също като него е твърде предпазлива и носи белезите на миналото.

Престоят му става още по-интересен, когато среща Кали – враждебна тийнейджърка, която сама се грижи за себе си. Оказва се, че тя е успяла да се сприятели с дядо му и може да хвърли нова светлина върху мистериозните обстоятелства около смъртта му. Докато истината за нея самата излиза наяве и променя всичко.

В стремежа си да разкрие тайните на Натали и Кали, Тревър разкрива истинския смисъл на любовта и прошката.

Издателство ЕРА ще проведе Коледен онлайн панаир от 7 до 15 декември в сайта си, където освен атрактивни намаления ще има и специално обособен чат, в който всички желаещи на
живо ще могат да се свържат с екипа на издателството всеки ден между 09:00 и 20:00 ч.; ще могат да зададат въпроси, да предоставят обратна връзка; да получат препоръки за заглавия и автори

Facebook Twitter Google+

0 Коментара