Венера, планетата на любовта и красотата, през април 2020 година ще бъде в знака Близнаци и ще остане тук по-дълго от обичайното, чак до началото на август, защото през май влиза в период на ретроградно движение.

През този месец ще се привличаме от ума и интелекта на другите. От първостепенно значение ще бъдат уменията на партньора да води интересен и съдържателен разговор, да се шегува. Това, дори е възможно, да стане доста ценена „любовна игра“, т.е. да ни привлича сексуално.

Месечни хороскопи

Тези, които вече са ангажирани в отношения, трябва много да внимават да не попаднат в двойствена ситуация. Възможни са желания за повече от един партньор. А е много вероятно да не успеете да прикриете следите си и от тук да се стигне до ситуация, да загубите човек, когото наистина цените.

През този месец ще изгубите търпимостта си към партньора/ката, ако те са ревниви и ограничават вашата свобода. Семейните ще се стремят да избягват „хомота“ на брачните задължения.

Ако вече усещате, че отношенията ви с партньора/ката са се изчерпали и искате да ги прекратите, добър период за това е времето на Пълнолунието, което ще се случи на 8 април 2020 г.

Овен

Любовните дела ще ви се получават доста успешно през април, както никога до сега.

Ако сте сами, може да разчитате на романтично запознанство. Започнатият сега роман, има всички шансове да завърши с брачни халки. А браковете, които се сключват през този месец, обещават да бъдат устойчиви, щастливи и плодовити.

За двойките, при които в последно време доста са зачестили споровете, през април, най-накрая, ще настъпи спокойствие. Протегнете ръка на партньора/ката и им предложете да си поговорите от душа. Разкажете им всичко, което ви е накипяло. Изслушайте ги и тях. А след това заедно измислите, как да направите така, че всичко да ви устройва и двамата. Вероятно ще се наложи да правите компромиси, но нима това е прекалено голяма цена за хармония и щастие у дома?

В края на месеца е възможна честа смяна на настроението. Без видима причина ще се гневите, ще проявявате агресия по отношение на близките си. Контролирайте емоциите си, не превръщайте любимия човек в неволна жертва.

Телец

Отношенията с колегите, бизнес партньорите или с началника, през април, от чисто делови или приятелски могат да се превърнат в романтични. Много Телци ще преживеят служебен роман! Той ще се развива сред стените на работното ви място, а кулминацията може да бъде на някое неформално мероприятие, на което ще се събере целия колектив.

Опитайте се да скриете връзката от колегите, въпреки че няма да ви бъде лесно. Бъдещето на една връзка, която е започнала в службата, е неясно, а и не са ви необходими клюки зад гърба.

Високата заетост в службата може да стане повод за разправии с вашата половинка. Партньорът/ката ще бъдат недоволни от постоянното ви застояване в работата и решаването на служебни въпроси през почивните дни. Постарайте се да разпределите така времето си, че близките да не се чувстват пренебрегвани и обидени. Поставете си правило: всички притеснения, свързани с работата, оставяйте в службата, а у дома говорете само по приятни, леки теми. Особено актуален ще бъде този на Новолуние, на 23 април. В този ден, любимият човек ще се нуждае особено от вашето внимание, не го пренебрегвайте!

Близнаци

Навън е пролет, а и в душата ви също. Иска ви се да се влюбвате, да ходите по срещи, да обменяте „пикантни“ sms-и и да експериментирате в леглото.

При свободните представители на знака вероятно ще се появи романтично увлечение и то, по-скоро, няколко. Истината е, че едва ли ще се окажат сериозни и няма да продължат дълго. Но незабравими срещи, подаръци и комплименти са ви осигурени. А и повишена самооценка, също. Съгласете се, че това е приятен бонус.

За развлечения, свързани с ухажването, през април, вие може са похарчите доста пари (за покупка на нови дрехи за срещата, за прическа, за маникюр и др. ) и в края на месеца с учудване ще откриете портфейла си празен. Скъпи Близнаци, не се престаравайте в желанието си да заслепите представителите на противоположния пол! И така ще успеете – в старите си дрехи и със сегашната си прическа.

Звездите съветват семейните Близнаци по-често да излизат сред хората със своята половинка, а също и да отделят повече внимание на децата. Между другото, през април, вероятността за зачеване на дете е много голяма, имайте това предвид, ако раждането на дете не влиза в плановете ви.

Рак

Енергията на април ще бъде насочена на първо място към семейството и домашните задължения. Ще ви се иска да прекарвате повече време с близките си, да укрепвате семейните отношения с помощта на срещи с няколко поколения роднини, свои и на половинката, да изучавате родословното си дърво и да посветите и децата си в това занимание. Април е чудесно време за запознанство с близките на партньора/ката, а и да го/я представите на своите роднини. Този период, също, е чудесен за годеж, сключване на брак и начало на живот „под един покрив“.

Семейството (в частност вашата половинка) ще бъде източник на сила за вас през този месец. Когато ви е тъжно на душата, разкажете на любимия човек за това, което чувствате, и практически, веднага ще усетите облекчение.

Неангажираните Раци със сигурност имат роднина, който повече от всички желае да ги „сватоса“. През април той ще премине от думи към действия, ще организира на Раците среща с потенциалната им половинка. Може да ви се струва загуба на време, но няма да е така. Много е вероятно този човек да същият, за който си мечтаете.

Лъв

През април ще станете още по-чаровни и привлекателни и със значително по-голямо желание ще се запознавате. Очакват се много запознанства през този месец. Сред тях ще има и романтични. Ще намерите думите, с които да заинтригувате събеседника/цата си, да докоснете душата му. Симпатиите ще се окажат взаимни, влюбеността много скоро ще премине в силно чувство, което ще ви заведе в съвета още през тази година.

Обект на романтичния ви интерес, през април, може да стане този/тази, с който/която общувате ежедневно (или почти), но до този момент не сте го/я възприемали като потенциален партньор/потенциална партньорка. Например, това може да е шофьорът на таксито, което често ви откарва до дома.

Семейните Лъвове ще се насочат към укрепване на взаимоотношенията с роднините на половинката си. Заради това, дори може да организират банкет, който да събере няколко поколения заедно.

Напишете съобщение на своята половинка, признайте чувствата си! Прочитайки съобщението в работата, той/тя не просто ще тича към дома, ще лети!

Любовна съвместимост

Дева

Сексуалните контакти през април ще ви доставят особено удоволствие: ще бъдете по-чувствени, по-страстни и разкрепостени. Ще ви се иска да експериментирате в постелята и си струва непременно да осъществите това си желание. Поинтересувайте се за тайните фантазии на партньора/ката, разкажете му/й за своите! Нощите ви ще станат незабравими, а от отношенията ви, изведнъж, ще изчезнат разногласията, ще започнете по-добре да се разбирате един – друг и със значително по-голямо желание ще правите компромиси.

Хороскопът ви е приготвил чудесна изненада: при това разположение на планетите, мъжете ще бъдат значително по-щедри по отношение на любимата жена.

Що се отнася до новите запознанства, то самотните Деви, през този месец, ще привличат заможни мъже, с определен социален статус, притежаващи скъпи автомобили и изобщо атрибути, подчертаващи успешен живот. Голяма е вероятността да впечатлите такъв мъж и дори да изградите отношения с него. Но все пак, ако в основата им лежат само користни интереси, няма да просъществуват дълго. Скъпи Деви, портфейлът наистина е важен, но все пак, изберете за спътник в живота си мъж, който има сърце. Не лъжете себе си и партньора.

Везни

Положението на планетите през април ще ви накара да си спомните за себе си. За това, че е добре да зарадвате себе си с нова прическа и дрехи, с чашка ароматно кафе в уютен ресторант, с посещение на спектакъл или музикален концерт … Отделете време за своите желания! Може да чуете от близките обвинения в егоизъм, но не обръщайте внимание! Без угризения на съвестта влагайте в себе си време и пари, обичайте се и останалите ще се примирят. Партньорът ще започне да ви подарява подаръци и да ви изненадва приятно, ще стане по-внимателен/по-внимателна и загрижен/загрижена. Буквално, здравословният егоизъм през април ще бъде от полза и на вас, и на отношенията ви.

През април ще станете по-привлекателни за околните, примамливи и желани. Везните, чието сърце е свободно и жадуват за любов, ги очакват няколко интересни запознанства. Вероятни са два, едновременни романа с очарователни, умни и състоятелни представители на противоположния пол. Две – три срещи ще бъдат достатъчни, за да направите избор в полза на единия или другия и да се „обзаведете“ със спътник за цял живот.

Скорпион

През април едва ли ще ви се излиза навън. Романтичните запознанства, ако се случват, ще бъдат в интернет, в социалните мрежи и в съответните форуми. Много вероятна е появата на бивш любовник/бивша любовница, който/която иска всичко да започне отначало. Вие ще решите дали да дадете втори шанс. Добре помислете, не бързайте! Най-добре е отговорът ви „да узрее“ след 23 април, след новолунието.

През април, някои Скорпиони ще встъпят в любовни отношения с човек, който вече има брачна половинка. Тайната връзка ще бъде страстна, но, по-скоро, няма да продължи дълго. Звездите съветват Скорпионите, които вече имат своя втора половинка, да не се откъсват от реалността. Увличайки се по мечтите и фантазиите си, вие може да не забележите това, което се случва около вас, а именно, че любимият/любимата са започнали да търсят топлина в чужда постеля.

Стрелец

През април са възможни романтични отношения в приятелския кръг. Тези, с които се познавате и общувате близко от много години, изведнъж ще ви се представят в нова светлина. Вие ще различите черти, които по-рано не сте забелязвали, ще се очаровате. И това, по-скоро, ще бъде взаимно.

Взаимно любовно чувство може да се появи и при съвместна работа над някакъв проекти или в обществена организация. Със заниманията си с доброволчески или с благотворителни дейности през април, вие си гарантирате среща с човек, с когото ще свържете целия си живот.

Семейните Стрелци ще се наслаждават на своя статус. В отношенията с половинката ще настъпи пълна идилия. За много представители на този знак, април ще бъде втори меден месец. Децата също ще ви зарадват, ще се появи добра причина да се гордеете с тях. Някои представители на знака ще разберат, че ще стават родители или баби/дядовци. Семейният възел ще се заздрави и това ще бъде ваша заслуга. Непременно съберете близките си на богато подредена маса, спомнете си предците, прелистете старите фото албуми. Ще усетите прилив на сили и обединение.

Козирог

Любовните дела през този месец могат да повлияят на професионалната ви дейност. Колкото по-хармонични и топли бъдат отношенията в двойката, толкова по-големи резултати ще успеете да постигнете в службата – и вие, и вашия партньор/вашата партньорка. Помнете това и не допускайте конфликти.

Звездите не изключват любовна връзка с началника или с представители на властта през април. Започналият роман ще бъде ярък, страстен и ще способства по-нататъшното ви кариерно израстване.

Възможно е Съдбата да ви даде силен покровител. Новият ви възлюбен, който ще се появи през април, ще се окаже именно такъв. Този месец е подходящ за годеж и сключване на брак. Съюзът обещава да бъде устойчив и плодовит. Благодарение на него и двамата партньори ще постигнат високо обществено положение.

В последните десет дни от месеца, половинка може да ви изнерви леко, защото, например, ще спре да отговаря на позвъняванията ви, няма да пише в социалните мрежи и други подобни. Не се паникьосвайте, за внезапното „пропадане“, любимият/любимата вероятно има основателни причини. Той/тя непременно ще ви разкаже за тях.

Водолей

В началото на месеца, особено на 1 и 2 април, емоционалното ви състояние ще бъде нестабилно. Възможни са напразни разправии и необосновани страхове за бъдещето на двойката. Въздържайте се от изясняване на отношенията и взимане на каквито и да било решения. Ще минат ден – два и ситуацията ще се изясни, вие ще погледнете на случилото се със съвсем други очи.

Транзитът на планетите през април говори за вероятен роман с представители на друга култура, вяра или националност. Пътуване зад граница със сигурност ще се увенчае с роман с чужденец/чужденка. Интересно запознанство с жител/ка на друга държава може да се състои в интернет, а следващия месец да имате среща на живо, която няма да ви разочарова.

Водолеите, които зад гърба си имат един развод, през април могат отново да се омъжат или да се сгодят. Звездите подкрепят повторния ви брак. Благодарение на това, този път отношенията ще бъдат дълготрайни, устойчиви и щастливи. Непременно организирайте тържество, няма значение дали ще бъде пищно или скромно, направете красиви снимки!

Риби

Желанията ви ще се събудят. Април ще бъде отлично време за експерименти в леглото. Вие ще бъдете разкрепостени и самоуверени, което ще ви помогне да получите максимално удоволствие.

През април много ще мислите за сегашните си отношения, ще отделяте силните и слабите страни. Кажете честно на партньора/ката си това, което не ви устройва, помолете за аналогично признание от негова/нейна страна. Заедно ще намерите начин да оправите „грешките“ и да поставите отношенията на по-високо ниво.

Някои Риби през април ще се върнат към предишен любим/предишна любима, при това по своя инициатива. Доколко положителен ще бъде този роман, ще зависи от уменията и двама ви да се учите от грешките си.

Бъдете много внимателни при запознанствата си през последната седмица на април. Не е изключено да се опитат да „хванат на кукичка“ с красиви комплименти и подаръци, а след като получат всичко от вас, да ви изоставят.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара