Любовната енергия през 2023 г. е много по-хармонична, отколкото през 2022 г. Важното е, че годината на Водния заек  представлява женската стихия, така че през 2023 г. чувствата, романтиката и любовта ще бъдат основната движеща сила зад всички промени.

От 9 януари Черната луна напуска зодия Рак – знак, който е характерен за семейните теми и чувствената сфера. От този ден психологическият климат в личните отношения се подобрява значително, което благоприятства създаването на силни и дълготрайни връзки. Периодът започва да бъде благоприятен за бременност, раждане и жилищни проблеми.

Венера, планетата на любовта, ще бъде в ретроградно движение в Лъв от 23 юли до 4 септември 2023 г. По това време има много трудности в отношенията ви с противоположния пол. Това е период на преминаване през кармични уроци, време на разплата за предателство и неразбиране на любовта. Ако обаче мъжът или жената е осъзнал/а грешките си, направил/а е правилните изводи, кармичните възли ще бъдат развързани, което означава, че негативните повтарящи се сценарии в сферата на любовните отношения ще останат в миналото.

От една страна, периодът на ретроградната Венера е благоприятен за подновяване на връзките, повторен брак и задълбочени разговори с партньорите. Но от друга страна, хората са измъчвани от противоречиви чувства, съмнения и неоправдана ревност. Новосъздадените връзки обикновено са краткотрайни.

Овен

Първата половина на годината е изпълнена с ярки и щастливи събития. Много Овни през този период ще оформят връзката си или ще срещнат идеалния си партньор, с когото по-късно ще създадат семейство.

От средата на лятото до края на годината – периодът на социална активност, няма достатъчно време за личен живот, което затруднява изграждането на връзки. Затова се възползвайте от благоприятните планетни влияния през зимата и пролетта на 2023 г., за да въведете ред в любовния си живот и да намерите психологически комфорт.

Телец

В началото на годината обстоятелствата не са много благоприятни за романтиката и любовта, тъй като има постоянни пречки да се сближите с обекта на вашата страст. Не се разстройвайте, ако срещите са много редки – от това втората половина на годината ще бъде по-светла, което ще донесе много щастливи моменти.

От 16 май и през следващата година след тази дата за всички Телци започва щастлив период, когато повечето проблеми в личните отношения ще изчезнат безследно. Благоприятен период за сключване на брак или за започване на съвместен живот, за планиране на семейство, за зачеване.

Близнаци

До лятото на 2023 г. е най-добрият период за романтика, действия за подобряване на отношенията, изграждане на съвместни планове за бъдещето. Не отлагайте сериозните разговори с партньора си за втората половина на годината, разберете какво ви интересува и тогава личният ви живот ще ви удовлетвори напълно.

През лятото ще се случат важни събития, които ще окажат силно влияние върху любовните отношения и партньорствата. Съществуващият брачен съюз ще бъде подложен на някои изпитания, така че се заемете с личните си отношения възможно най-рано, за да ги запазите непокътнати.

Рак

Щастлива година за романтиката и семейния живот – всичко, което сте планирали, ще се сбъдне, а любимият човек ще ви помогне. Ако все още не е във вашето пространство, той ще се появи през 2023 г. Правете най-амбициозните си планове, търсете идеалния партньор, работете върху съществуващите си отношения – ще успеете по най-добрия възможен начин.

През 2023 г. любовният ви живот ще достигне съвсем ново, по-качествено ниво. Партньорът ви е готов да ви посрещне и да подкрепи вашите инициативи и начинания. Благоприятните тенденции от 2023 г. ще се пренесат с вас и през 2024 г.!

Лъв

Сравнително спокойна година в сферата на любовта, с изключение на летния период. По това време привличането ви към противоположния пол ще се увеличи значително, ще има бивши партньори, хора от миналото, които ще имат огромно влияние върху хода на делата, които ще се развият през втората половина на 2023 г.

Обърнете внимание на хората около вас, на колеги от работата или на бизнес партньори. А може би някой, когото сте смятали за приятел или просто познат, е вашата съдба. Преследването на възвишени идеали пречи на обикновеното човешко щастие.

Дева

Бавното развитие на връзките в началото на годината може да ви накара да се чувствате зле от избора си на партньор, както и да се съмнявате дали той е правилният. Но не се разстройвайте преждевременно – втората половина на годината е по-благоприятна за любовния ви живот, отколкото първата.

През лятото обстоятелствата се променят, а в живота ви нахлуват романтика и любов. Девите, които се стремят да създадат семейство, да имат деца, да имат собствено жилище, да свият собствено гнездо, ще могат да го направят с голяма степен на вероятност. Възможен брак по сметка, по кариерни причини, заради възможността да „излезеш на светло“.

Везни

Годината е благоприятна за романтика, за търсене на партньор, особено от далече. Интернет и пътуванията в чужбина ще ви помогнат за това. Деловите дейности, контактите с чужденци и социалните дейности ще допринесат за среща с потенциален партньор, който може да е по-висшестоящ или по-възрастен.

Ако си поставите за цел да върнете живота си в правилната посока, ще успеете. Желанието да се съберете отново с любимия човек също е напълно осъществимо. Бъдете по-смели, проявявайте инициатива, старайте се да сте сред хора – през 2023 г. сте като магнит за представителите на противоположния пол.

Скорпион

Трудно е да се намери щастие в любовта, особено от втората половина на май до края на годината. Има почти болезнена ненаситност на чувствата и желанията, искате все повече и повече, което може да изплаши партньора ви. Ситуацията се влошава от факта, че много Скорпиони сами предизвикват проблеми през този период, като търсят недостатъци в любовните си отношения и с готовност ги раздуват до универсални размери.

Сцените на ревност, скандалите на равна основа, особено през лятото, могат да доведат до разрив дори на най-стабилните отношения. Въздържайте се от емоционални изблици, доверете се на любимия човек и ще избегнете много неприятности.

Стрелец

Събитията през пролетта и лятото на 2023 г. ви вдъхновяват да промените коренно живота си и да намерите стабилност в личния си живот. Периодът на щастлив личен живот продължава, но все пак не приемайте всичко за даденост. Обстоятелствата са най-подходящи за решаване на жилищни проблеми, преместване, създаване на семейство или освобождаване от остарели връзки.

През есента могат да се появят първите трудности, включително и раздяла. Работете върху връзката си, смело търсете вниманието на желания партньор и никакви външни негативни фактори няма да могат да разрушат брачната ви хармония.

Козирог

След напрегнатата пролет на 2023 г., раздялата и конфликтите с романтичния ви партньор, през втората половина на годината може да намерите хармония в любовната сфера. Хората около вас ви дават знаци на внимание, допринасят за творческата ви изява. Обърнете внимание на представителите на противоположния пол – със сигурност има човек, който ще ви помогне да излекувате духовните си рани.

Есента на 2023 г. е най-благоприятният период, в който всичко се получава така, както искате, а любовните отношения ви карат да се чувствате щастлив човек.

Водолей

Не е лесна година, време на трудни избори, особено през лятото на 2023 г. Дългогодишните взаимоотношения, браковете, са подложени на сериозно изпитание. Много притеснения и тревожни мисли се пораждат от контактите с бивши партньори. Възможно е внезапно да излязат наяве факти, които ще променят отношението ви към предишния брак или предишните ви връзки.

До края на годината ще успеете да постигнете сигурност, да изясните обстоятелствата и да подобрите отношенията си с някого, когото обичате и за когото ви е грижа. Възможно е обстоятелствата да ви подтикнат да вземете съвместно решение, за да узаконите връзката си.

Риби

В сравнение с миналата календарна година 2023 г. е много по-спокойна, дори може да се наложи да скучаете и да тънете в самота през първата половина на годината. Но ще имате възможност да подобрите външния си вид, да анализирате минали връзки и да се подготвите за нов щастлив период в личния си живот.

Лятото и есента на 2023 г. може да бъдат белязани от среща с идеалния ви партньор, с когото ще утвърдите връзката си в близко бъдеще. Съществуващите отношения ще се подобрят значително. Пътуването в чужбина може да се окаже жизненоважно и да промени живота ви към по-добро.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара