Овен

За Овните се очертава по-спорна и лека година от предходната. Динамични и изпълнени с новини и възможности ще бъдат първите пет месеца от годината.

Сайтът на астролог Венета Матева 

Тогава Юпитер ще им раздава щедро късмет и завършване на проекти започнати през втората половина на 2022 г.  Трябва да използвате това време мъдро и градивно.

След 22-ри януари е подходящо време за активни действия, полагане на нови цели и приключване на стари проекти.

През новата година ви очакват не едно, а две новолуния, които ще ви дадат възможности за реализиране и сбъдване на мечти. Не отлагайте важни ангажименти за последния месец от годината. Тогава ретроградния Меркурий ще ви пречи да бъдете успешни в онова, което правите.

Ретроградната Венера между 22-ри юли и 2-ри септември ще направи лятото ви горещо на приключения, нови запознанства и любовни емоции. Очаквайте стари познанства да се съживяват и търсят бъдеще в настоящето.

Родените в първа и втора декада ще имат спокойна и щастлива година. Родените в трета декада ще имат на разположение още една година за да се разделят с ненужните си неща в живота и да започнат наново и отначало.

Телец

На Телците новата година ще донесе повече късмет, воля за промяна и успех в начинанията. Първата половина на годината с търпение и постоянство ще довършвате стари проекти и ангажименти.

Ново начало и зелена светлина в плановете ще донесе Юпитер на родените във втора и трета декада, след средата на месец май. Те могат да очакват подкрепа в начинанията и откриване на нови възможности.

Между 21-ви април и 14-и май, Меркурий ще претърпи ретроградно движение в знака. Бъдете готови в този период да претърпите обрат в отношения и планове. Не планувайте важни начинания в това време.

Сложен за вас ще е периода на ретроградна Венера, който ще се случи между 22-ри юли и 2-ри септември. Времето не е подходящо за брак, скъпи покупки и встъпване в нови бизнес отношения. Възможни са конфликти в личен план. Очаквайте обаждане от стари партньори.

Родените в първа декада ще изпитват стабилност и желание за нови начинания. Родените във втора декада могат да очакват много по-спокойна и гостоприемна година. Родените в трета декада ще излязат от зоната си на комфорт и ще трябва да взимат нови решения.

Близнаци

Слънцето ще изгрее на вашата улица в края на януари и ще ви носи енергия, светлина и топлина до края на годината.

Използвайте първия месец от годината да направите анализ на плановете си и ревизирате настоящето си. До края на месец май е хубаво да стартирате нови проекти, да проведете важни срещи и разговори и да посеете онова, което искате в последствие да поникне.

Очаквайте прекрасни летни месеци, изпълнени с приключения, любов и нови възможности в личен план.

Ключова ще бъде годината за родените в първите 5 дни на знака. От тях Плутон ще изисква промяна и адаптиране към нов начин на живот. От тази година започва период, който в следващите 2 години ще продължи трансформиране на възгледи и начин на живот. Сатурн също ще ги изправя пред трудности, като изисква от тях усилия, постоянство и ще им дава своите уроци.

Родените във втора декада ще бъдат застигнати от промени във втората част от годината. За родените в трета декада годината ще е най-спокойна и хармонична.

Рак

Важна на решения и избори ще е новата година за вас.Януари и декември не планувайте нищо важно. Първият месец от годината ще ви носи объркване и неяснота в плановете.

Декември ще изисква от вас равносметки и почивка. До 16-и май, Юпитер ще ви подлага на изпитания и ще ви кара да се справяте с трудности, които всъщност ще са стъпала за вашето личностно и професионално развитие. Втората половина на годината ще възнаграждава родените в първа и втора декада с успехи, които те ще заслужават с постоянство в дела си и отношенията.

След 7-и март, подкрепа на родените в първа декада ще дава мъдреца Сатурн. Той ще изисква, но и ще награждава всеки, който е отдаден на каузите си.

Представителите на трета декада ще имат още една година изпълнена с кардинални решения и промени, които може да бъдат болезнени. Те трябва да се разделят с онова, което вършат по навик и отдавна не им носи удовлетворение и смисъл. Родените във втора и трета декада съветвам да разчитат на интуицията си и да вярват повече в себе си. Планувайте всичко важно във втората половина на годината.

Лъв

Интересна и разнообразна ще е годината за Лъвовете. Юпитер, до средата на месец май, ще носи на всички представители на знака късмет и успех в делата.

Въпреки това Сатурн до 6-и март, ще изпитва волята и постоянството на родените в трета декада и ще изисква от тях отговорност в личен и професионален план. Те трябва да се изправят пред трудностите си и да взимат решения, които отлагат от доста време.

Родените в първата декада от месец март ще срещнат опозиция на Плутон, която ще изиска промяна в начина на изява, занимания и отношения. Те могат да очакват събития, които да ги принудят да преразгледат плановете си и да търсят нова реализация. Дошло е време да се разделят със стари модели и форми на живот. От средата на месец май, същите ще срещат трудности създадени от транзита на Юпитер. Това ще им носи усещане за липса на късмет и подкрепа отвън. За това е най-подходящо да разчитате на себе си.

Родените във втора декада е хубаво да довършат след 22-ри януари плановете си. Започнатото през 2022 г., е време да бъде приключено и реализирано в живота.

Между 22-ри юли и 4-ти септември, Венера ще е ретроградна във вашия знак. В това очаквайте любовни приключения, нови запознанства и развиване на таланти. Избягвайте необмислени покупки, козметични и разкрасителни процедури.

Дева

Новаторска и изпълнена с възможности ще е новата година за Девите. До 22-ри януари ще им бъде трудно с организацията на работното място и разбирането в дома. Февруари могат да поемат глътка въздух с кратка почивка и зареждане на батериите за предстоящите задачи.

След 6-и март, Сатурн ще поставя на изпитание плановете на родините в първа декада. Те ще се наложи да преструктурират целите си и да се разделят с идеи, които нямат бъдеще. Възможно е да възникне желание за промяна на работното място или нова професионална реализация. От февруари месец, Уран ще обнови и събуди застиналите идеи и хрумвания на родените във втора декада. Сега вече ще е невъзможно да изпитват търпение към дейности, които не им носят удовлетворение. В личен план са възможни резки обрати и изненадващи решения.

След средата на месец май, Юпитер ще носи лекота и късмет на родените в първа и втора декада. Въпреки динамичното им ежедневие и ключовите избори пред които ще са поставени, ще се чувстват спокойни и уверени. Родените в трета декада ще се радват на най-голямо спокойствие и хубаво време.

Между 24-ти август и 15-и септември, Меркурий ще е ретрограден във вашия знак. В този период не започвайте нищо важно и бъдете предпазливи в преговорите.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара