През цялата седмица Уран, управителят на Водолей, е във фазата на стационарност с излизане от ретроградно движение. Тази фаза на планетата дава усещане за застой във всички сфери на живота и затормозяване на делата, които миналата седмица са се развивали доста бързо и успешно.

На 23 януари в 10:50 ч. Венера навлиза в Козирог. Транзитът ви помага да запазите самообладание във всяка ситуация, но ограничава творческата страна на живота. Рационалността във всичко излиза на преден план. Желанията съвпадат с възможностите, а действията са калибрирани и прецизни, което помага за постигане на целите.

На 25 януари в 19:54 ч. Пълнолунието в Лъв ще открои всички скрити процеси. Структурата вече е ясно видима и определени тенденции на глобалните процеси са ясни. Това Пълнолуние е чудесна възможност да определите правилните житейски насоки и да се концентрирате върху постигането на основната цел.

Овен

Подходящо време за пауза, размисъл, обобщение и работа върху грешките. И това важи в еднаква степен за всички области на живота, тъй като за вас е важно да запазите баланса. За всички професионални въпроси най-подходящото време е началото на седмицата, затова се опитайте да планирате най-важните делови събития за този период. Втората половина на седмицата също е добра, но е възможно да възникнат някои проблеми, които ще преодолеете благополучно, но през февруари.

Телец

Седмицата е доста добра за хората с технически професии – те ще имат достатъчно средства и сили да реализират идеите си. Може би след всички уговорки ще се наложи да обсъждате подробности, организационни аспекти, а това винаги е трудно. Служителите ще се погрижат за своите лични, семейни въпроси и ще се оттеглят от работа за известно време. Предприемачите и мениджърите трябва да обърнат внимание на психологическия климат в екипа. Финансовите позиции през януари са доста стабилни, но в тази област много зависи от бизнес партньорите или брачните партньори.

Близнаци

Интересни перспективи за инвестиции в търговски имоти – такава инвестиция ще се изплати доста бързо. Възможни са успешни операции с недвижими имоти, като това може да бъде както покупка, така и продажба на имот. В личния ви живот се случват наистина важни и съдбоносни събития. Ако отвън отношенията в двойката ви изглеждат спокойни, то вътре в нея кипят италиански страсти. Романтичният партньор може да е недоволен от поведението ви и липсата на време заедно.

Рак

Домашният живот е изпълнен с промени: продължават сложните дейности по благоустройството на дома и мнозина ще сменят жилището си с по-добро. В много семейства са вероятни пристройки или тези важни промени ще бъдат внимателно планирани. Влюбените най-накрая ще се съгласят да живеят заедно, а ако това вече се е случило в близкото минало, сега ще става въпрос за ремонти, закупуване на домакински вещи и други дейности от рутинен характер. Здравето ви ще бъде силно повлияно от емоционалното ви състояние – запазете спокойствие!

Лъв

Значителни промени очакват децата ви, те ще изискват повече внимание и парични инжекции, разбира се. Финансовото положение няма да е лошо. Парите ще постъпват редовно, като постепенно ще се увеличават и това ще стане особено забележимо в края на месеца. Основните разходи са в областта на семейните нужди. Личният живот през януари като цяло е мирен, спокоен и без ярки събития. Може би някои разногласия са свързани с финансови средства, в други случаи виновна е ревността.

Дева

Съществуват възможности да се издигнете по кариерната стълбица или да подготвите солидна основа. В професионалната сфера ви очаква нещо, за което отдавна сте мечтали. Възможни са интересни нови предложения, които трябва да бъдат обмислени и обсъдени – времето ще покаже, че бъдещето е зад тях. Семейните двойки са щастливи от успехите на децата си, младите хора активно градят съвместно бъдеще с любимия човек. Охлаждането обаче ще усетят онези, които са силно ангажирани с кариера или са на разстояние.

Везни

В делово отношение седмицата е щастлива. Деловата активност ще даде желаните плодове. Това е добро време за правене на планове за бъдещето, за преместване на ново работно място. Сътрудничеството с колеги от други градове или държави се развива като цяло благоприятно за всички участници. Предприемачите ще могат да регистрират фирма или малко предприятие без пречки. На шефовете от всякакъв ранг се препоръчва да бъдат внимателни към подчинените и всички работни процеси, протичащи в екипа.

Скорпион

Служителите ще трябва да вземат трудното решение да сменят работата си – ще има много примамливи предложения. Собствениците на фирми изпитват застой във финансите и забавяне на паричните потоци. Помощ ще окажат партньорите от разстояние, тяхното влияние върху нещата може да се оцени категорично като положително. Служителите трябва да бъдат внимателни в работата – опитайте се да изключите възможността за недоразумения, грешни изчисления и други проблеми. Периодът е по-подходящ за постижения в кариерата, а не за романтични подвизи.

Стрелец

Авторитетът ви расте, а работата, която трябва да свършите, е повече. Паричната ситуация е изключително нестабилна, но малко по-късно ще има повишение. Повечето от представителите на знака няма да имат достатъчно време за личен живот. В същото време някои от вас ще срещнат потенциален партньор именно на работното място. Ако това се случи, романът ще получи сериозно продължение. Свободните хора могат да разчитат да срещнат интересен човек по време на пътуване, но дори и тук свързващият фактор може да бъде работата, командировките, презентациите, съвместните проекти.

Козирог

Връзките с роднините стават все по-важни, много представители на вашия знак ще се свържат с роднини, живеещи в далечни места, и може би точно с тази цел ще се отправят на дълго пътуване. Ако работите добре сега, можете значително да подобрите финансовото си положение. Енергията ви прелива, така че не сте застрашени от никакви болести. Звездите сега полагат специални грижи за вас, така че използвайте този шанс, за да укрепите още повече здравето си.

Водолей

Обстоятелствата през седмицата са благоприятни, вдъхновени сте и получавате много подаръци, които сте чакали. Имате късмет в личния живот, взаимоотношенията, кариерата и паричните въпроси. Вървете напред, без да се обръщате назад, и не забравяйте, че пътят се кове от този, който върви! За повечето от представителите на вашия знак най-важното през тази седмица е укрепването на партньорствата с чуждестранни колеги. Това е седмицата, в която да положите основите на бъдещия успех и да решите сложни въпроси, които се влачат от миналата година.

Риби

През този период е много вероятно дори да укрепите търговските връзки с надеждни съюзници, които ще ви осигурят лоялни условия за сътрудничество. Въпреки това някои въпроси се нуждаят от вашето повишено внимание и преди всичко то е свързано с финансовите потоци и материалната база на предприятието. Бизнесмените ще реорганизират наличните ресурси: може би е време да уволнят някого или да наемат интелигентни специалисти, да купят оборудване, да изпратят служителите си на обучение.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара