През седмицата емоциите могат да се разгорещят и е добре да помните, че „чупенето не е изграждане“. За много хора това е време на големи промени, възстановяване на ежедневието им, както и връщане към корените на проблемите.

Първите три дни от седмицата са изпълнени с интензивни аспекти между планетите, повече за това е написано в астрологичната прогноза за август, което означава, че е трудно да се установи баланс с общоприетите норми и ясно да се определят приоритетите. Необоснованият безграничен оптимизъм и склонността към ексцесии допълнително изострят общия тревожен фон на периода.

Време на интриги, предателства, необмислени дългови задължения.

Трудностите в професионалната сфера и материалните дела се свързват с прекомерна гордост и високомерие, както и със склонност към пренапрежение, предразсъдъци и прекомерна разточителност. Освен че във външния живот има неприятност след неприятност, нещата са много трудни и в личния живот.

На 9 август ретро Венера в напрежение с Уран и в съвпад с Черната луна акцентира върху кармичните въпроси и има усещане, че стъпвате на една и съща почва, че ви се случват едни и същи неща. Злоупотребителите се срещат на всяка крачка и ви пречат да дишате свободно. Тези ситуации са кармични уроци, те са индивидуални, но винаги са свързани със загуба, болка и раздяла.

От 10 август нататък става много по-лесно, има шанс да излезете от омагьосания кръг на проблемите, има хора, готови да ви помогнат. Решават се проблеми, предприемат се пътувания, изплащат се пари. Планирайте всички най-важни неща за четвъртък – неделя.

На 13 август е новият цикъл на Венера, така че повечето трудности в отношенията или паричните въпроси ще останат в миналото. Следващата седмица ще бъде много по-позитивна във всяко отношение и явление.

Овен

Като цяло ви очаква добро време, в което можете да отложите работата и да забравите за неприятностите. Вие го заслужавате! В професионален план седмицата ще ви донесе много предложения, но не всички от тях ще са обещаващи във финансово отношение. Да откриете призванието си и да напреднете в кариерата ще ви помогнат старите връзки, покровителството на влиятелни хора. Предприемачите ще трябва да отделят време за решаване на проблеми с документи. Възможно е неочаквано служебно пътуване.

Телец

Възможно е да загубите мотивацията си да продължите напред. Звездите препоръчват да следвате поговорката: „Правете това, което трябва да правите – и бъдете това, което ще бъде“. Тези, които отдавна търсят работа, ще могат да намерят перспективно място с добри доходи. В началото обаче новото място може да ви се стори не съвсем подходящо, но по-късно ще се убедите, че това е най-добрият вариант. На старото място са вероятни недоразумения с началниците. В друг вариант във висшите ешелони ще започне „ферментация“ и атмосферата в екипа ще се нагорещи.

Близнаци

Смело привличайте и обединявайте хората: вашите комуникационни и лидерски умения ще ви помогнат да „заразите“ ентусиазма на другите. Наетите служители ще могат да покажат своите способности и таланти, което ще ви позволи да получите дългоочаквано повишение. Успехът в любовта е гарантиран, особено за тези, които отдавна са самотни. Старите рани са заздравели и вероятно сте готови да опитате отново. Здравето ви като цяло е защитено, но са възможни много проблеми от излишъци с храна и алкохол.

Рак

Едно съдбовно запознанство може да се случи на някое спокойно място: на плажа, в кафене, с приятели, на концерт. Заетите хора трябва да прекарват повече време с брачния партньор. Ако във връзката ви има пукнатини, които не дават мира, те могат да доведат до раздяла, ако не бъдат поправени навреме. Споровете с роднини е по-добре да се отложат или да се отстъпва в името на „тънкия мир“. В семействата ще има проблеми с децата, това ще изисква много търпение, издръжливост, а в някои случаи – и парични загуби.

Лъв

Очакват ви нови интересни проекти, обучения, професионално развитие и доходоносна работа на непълно работно време. Активното общуване ще допринесе за професионалното ви израстване. Това е добро време за създаване на нови изгодни контакти, които ще ви бъдат полезни в бъдеще. Не се страхувайте да рекламирате уменията си сред познатите си, в интернет. На работното място на служителите ще се увеличи конкуренцията и коварните интриги на колегите. Жените през този период са склонни към емоционално прегаряне.

Дева

В професионален план преминавате през период на сериозни промени. Младите професионалисти очакват вълнуващо бизнес пътуване. Преговорите с партньори по различни причини ще се забавят, може да се наложи да обсъждате финансовите условия на бъдещото сътрудничество, а понякога това няма да е лесно. Проектите, свързани с чуждестранни инвестиции, ще бъдат успешни. Ще ви бъде платено за услуга, оказана преди това, ще върнете стар дълг. Обърнете внимание на децата си и тяхното обучение и усилията ви ще дадат отлични резултати.

Везни

По това време ще се разкъсвате между дома и работата. Тези, които са влюбени сега, ще бъдат прекалено емоционални и ще бързат. Пристъпите на ревност и обида могат значително да развалят романтичното настроение, затова бъдете търпеливи и не бързайте да преценявате. В приятелските семейства ще има планове, свързани с недвижими имоти. Засега това са само планове, но голяма част от замисленото сега ще се реализира в недалечно бъдеще. Здравето и равновесието може да бъдат подкопани от силен стрес на работното място.

Скорпион

Пред вас стоят широки перспективи в областта на кариерата. Заемете се с мащабни проекти, поискайте повишение, без да се страхувате от отказ от страна на началниците си. Ще получите благоприятно делово предложение, което си заслужава да приемете. Средствата сега не са толкова много, колкото бихте искали, но рационалното мислене ще ви помогне да разпределите разумно финансите и дори да заделите малко. Не е изключено от вашата помощ да се нуждае някой от близките ви роднини, възрастни родители.

Стрелец

Семейните двойки ще се справят с рутинни задачи като грижи за децата, пазаруване, общо домакинство. Възможни са конфликти заради колеги, бъдете внимателни с недоброжелатели, които ви завиждат. В екипа ще се чувстват ревниви към успеха ви, затова се доверявайте само на доверени хора. Може да се наложи да се преквалифицирате или да преминете опреснителни курсове. Предприемачите ще успеят да намерят надеждни партньори, сътрудничеството с които ще им донесе успех.

Козирог

По-добре е да избягвате големите разходи и да не влагате пари в „сурови“ проекти, да не сключвате сделки със съмнителни партньори. За успеха сега е важно да се планира и действа ясно, като се обмисля внимателно всяка стъпка. Работата на непълно работно време или хобито ще донесат добри финансови приходи. В семейството отношенията няма да са толкова гладки, колкото ви се иска. Възможни са малки възпаления и желание за излишъци в храната, но вие можете да се справите с всичко. Благоприятни са козметичните процедури, масажите и всички дейности, насочени към подобряване на здравето.

Водолей

Съществуващите взаимоотношения изискват максимално внимание и лична трансформация. Възможни са недоразумения и кавги на основата на ревност и домашни проблеми. Повишените амбиции за кариера могат сериозно да навредят на интимността и разбирателството. Времето, прекарано насаме, ще помогне да се изгладят острите ъгли. Звездите съветват да прекратите стара връзка, която не се е развивала от дълго време. Отделете време, за да осмислите всичко, и времето ще постави всичко на мястото му. Опитайте тактиката на изчакване в една връзка, може да откриете, че тя наистина ви харесва.

Риби

В личния ви живот настъпва време на промени. И на първо място те ще засегнат ежедневието. Бившите партньори ще ви напомнят за себе си, но не бива да се изкушавате да се върнете към старата връзка. Ще възникнат проблеми с далечни и близки роднини, най-вече финансови въпроси. Следете разходите си, в противен случай ще откриете дупка в джоба си. Опитайте се да бъдете по-пестеливи през този период и задръжте финансите си за по-голяма покупка. Здравето си заслужава да се пести, тъй като енергийният ви потенциал е намален.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара