На 5-ти септември планетата Меркурий се отправя на пътешествие в дома на знак Везни, което ще приключи на 27-ми септември.

Домът на знак Везни е гостоприемен и обичащ да посреща гости. Той е голям с високи тавани и огромни прозорци. Обзавеждането е на ниво и във всеки негов ъгъл се усеща класа и аристократизъм. Там всеки гост е добре дошъл и единственото изискване е да носи добро настроение, усмивка и добронамереност.

Меркурий тук трябва да бъде внимателен, защото мебелите са скъпи, всичко блести от чистота и изискванията на домакините са високи. Посрещат го с богата и вкусна вечеря, топъл душ и постеля и нека почива, защото сутринта ще го очакват нови предизвикателства.

Меркурий е планетата, която описва начина ни на мислене, говорене, изразяване и свързване чрез общуване с околния свят. В следващите 22 дни тя ще бъде изправена пред редица трудности, поради напрегнатите аспекти с други планети.

Напрегнатият аспект с планетите Юпитер, Сатурн и Плутон ще ни донесе изправяне пред предизвикателства свързани с текущите ви дела и търсените от тях успехи и решения. Това ще накара Меркурий бързо да забрави за зашеметяващото посрещане и ще трябва да се заеме с

решаване на сериозни задачи.

За хората тази подредба ще бъде подходяща за уреждане на важни дела, финализиране на дълги и отговорни проекти. Усилия ще се изискват от Меркурий и от нас, но това не означава, че трябва да се отказваме или отлагаме. Напомням, че Сатурн изпитва и възнаграждава тези, които са успешни и отговорни.

Написаното до тук важи до 21-ви септември. Времето до тази дата е благоприятно да довършите стари дела и проекти, особено такива, за които не са ви достигали сили и търпение.

От 21-ви до 27-ми септември, Меркурий прави напрегнат аспект с Ретрограден Марс. Времето не е подходящо за започване на важни преговори и стартиране на нови проекти.

Избягвайте изясняване на отношения,

влизане в пререкания на работното място и уреждане на лични отношения. Ще имате усещането за безправие, несправедливост и хаос. Ако имате планувани задължения, които не може да отложите бъдете търпеливи и внимателни към себе си и околните. Не взимайте прибързани решения и не се ядосвайте, ако ситуацията се променя извън плановете ви. Шофирайте внимателно и избягвайте високите скорости. Изберете да се занимавате с любими дейности. Отдайте се на спорт и разходки сред природата.

Представителите на въздушните знаци –

Везни, Водолей и Близнаци

ще искат и ще променят с лекота личния и професионалния си живот. Обърнете внимание на външния си вид, работата си, гардероба си, отношенията си с колеги, шефове и партньори. Не се страхувайте от промени, те идват да внесат хармония в живота ви.

По-трудна за усвояване ще е енергията за знаците –

Овен, Рак и Козирог.

Тях съветвам да не предприемат нови действия свързани с любовта и кариерното развитие. Ако действате, трябва много внимателно да обмислите всички крайни резултати. Добре подготвени, ще успеете!

За всички останали знаци времето ще премине бързо, спокойно и градивно.

Фейсбук страницата с хороскопи на Венета Матева ЮПИТЕР

Facebook Twitter Google+

0 Коментара