Септември ще бъде добър период за прагматичните личности. Ще успеят да реализират и най-смелите идеи и проекти, ако внимателно се отнасят към нюансите. Месецът ще бъде страхотен за укрепване на любовните отношения, а във финансово отношение – периодът изглежда доста благоприятен.

2015Онези, които се занимават със собствен бизнес, в първата половина на месеца ще успеят да разширят сферата на професионалната си дейност. Важното е да не губят самообладание и контрол над емоциите си и да не влизат в конфликти с колеги и партньори. След средата на месеца ще настъпи известно затишие.

По-подробна информация

Ежедневни хороскопи

Овен

ovenНа преден план ще излязат отношенията в службата. Не отказвайте помощ на колеги. Периодът е добър за промени, започнете от себе си. Ако работите упорито, в средата на месеца ще видите резултатите от усилията си. Това може да бъде някакво финансово поощрение или изгодно предложение с възможност да разкриете своите таланти в някаква интересна дейност. Не харчете пари.

В сърдечните дела ще се наложи да проявите търпение. Ще зачестят караниците заради ревност. Звездите съветват Овните през септември да заобиколят с внимание и грижа своите любими.

За да поддържате организма си в тонус и да устоите на стреса, трябва често да се разхождате на чист въздух. Бъдете разумни при физическо натоварване, отнасяйте се внимателно към качеството на храната, която употребявате.

Телец

teletsМесецът ще се окаже изключително делови за Телците. Ще ви зарадват срещи със стари познати. В средата на септември трябва да бъдете изключително дипломатични. Ползотворна  ще бъде изявата ви в проекти, които са започнати по-рано и са добре обмислени. Вероятно е да възникнат трудности при оформянето на документи.

Любовните отношения на Телците ще бъдат подложени на изпитания за устойчивост, но ще успеете напълно да преодолеете всички разногласия. По отношение на децата: ще цари пълно разбирателство.

Добре е да се заемете с укрепване на имунната система, повишена вероятност за УНГ заболявания. Пийте отвари от билки, правете инхалации. При някои представители на знака Телец ще възникнат проблеми в сърдечно-съдовата система. Откажете се от употребата на спиртни напитки.

Близнаци

bliznatsiПрез септември всички събития в живота на Близнаците ще се въртят в кръг. През този месец ще ви се наложи да се занимавате с решаване на стари проблеми. Не се стремете към лидерство, а заемете мястото на втори план. Периодът ще бъде добър за установяване на контакти с влиятелни хора. Относно финансите: трябва да разчитате само на наличните си пари. В края на месеца, могат да възникнат разходи заради капризите на децата.

Съдбата е приготвила за Близнаците романтични сюрпризи. Възможни са измени от страна на мъжете Близнаци.

Планетите ви съветват да отделите внимание на здравето си, защото в този месец са възможни обостряния на хронични заболявания. Септември е подходящ за изчистване на организма и за козметични процедури.

Рак

rakНачалото на есента ще бъде напрегнато за Раците. Ще се сблъскате с усложнения в работата, но ще успеете да ги преодолеете. Препоръчително е да започнете занимания с фитнес и борба с вредните навици. Септември е благоприятен за обучение. Втората половина на месеца обещава подобрение на финансовото положение.

Любовните отношения ще бъдат бурни: нежните признания в любов ще се редуват с пристъпи на ревност. Възможно е някой от роднините да се нуждае от вашата подкрепа. Периодът е подходящ за възпитание на децата. Внимателно проверете безопасността на жилището си!

Септември е подходящ за занимания с йога – това ще ви помогне да повишите тонуса на организма си. Откажете се от експерименти с козметични процедури.

Лъв

lionПрез този месец основното безспокойство на Лъвовете ще дойде от деловите партньорства. Трябва да проверите внимателно всички договори и документи. Въздържайте се от необмислени действия. Новите запознанства няма да бъдат толкова интересни, колкото сте предполагали. Първата половина на месеца е неблагоприятна за пътувания и преговори, очакват ви разногласия с околните. Може да станете жертва на интриги. Ако сте мислили за разширяване или смяна на жилището, сега периодът е подходящ.

През септември, Лъвовете ще се нуждаят от повече страст в отношенията с любимия.

Ако имате хронични проблеми с венозната система, то трябва да вземете мерки за предотвратяването на вероятни усложнения. Планетите съветват да спазвате двигателен режим, да използвате отпускащи практики и да не прекарвате твърде много време на крак.

Дева

devaДеви, сдържайте своята раздразнителност, в противен случай ще си създадете врагове. Разпределете внимателно ресурсите си. Препоръчва ви се смяна на имиджа, проведете процедури за подмладяване и корекция на фигурата. Доверете се на интуицията си – тя ще ви подскаже оптималното поведение както в здравословен план, така и за отношенията в службата. През септември ще ви се наложи често да поемате рискове и да взимате решения. Периодът е подходящ да сложите основите за бъдещи финансови успехи.

През този месец любимият човек ще бъде готов да изпълни всяко желание на Девата. Няма да ви бъдат отказвани най-различни удоволствия и подаръци. В отговор не скъпете благодарностите и похвалите.

През септември при Девите могат да се появят главоболие и нарушение на съня.

Везни

vezniЗа да преодолеят препятствията, на Везните ще им се наложи да вложат много време и енергия. Не очаквайте много. Обръщайте специално внимание на знаците на съдбата. В края на месеца бъдете изключително внимателни при използване на стълби, ескалатори, асансьори. Не започвайте нищо ново през този период. Най-добре е да си вземете почивка.

Сърдечните дела поставете на сигурните релси. Желателно е да постигнете доверие един към друг. Добре ще се отрази на отношенията ви едно съвместно пътуване. Старайте се да отделяте на партньора си повече време.

През септември уязвими ще бъдат очите. Не се задържайте дълго пред компютъра. Добре ще бъде по-често да се усамотявате, медитирайте.

Скорпион

scorpioСептември ще предложи на Скорпионите много възможности, от които би било добре те да се възползват в пълна степен. Звездите съветват да си осигурите подкрепата на околните. Интуицията ще ви помогне да определите на кого да се доверите и на кого – не. В началото на месеца не създавайте бизнес отношения. В средата на септември ще бъдете максимално креативни. Времето е подходящо да промените нещо в живота си. Края на периода е подходящ за подписване на договори и за начало на нови проекти.

Не е изключено през септември Скорпионите да се наслаждават на повишено внимание от страна на представителите на противоположния пол.

Не претоварвайте черния си дроб. Добре е поне за седмица да се придържате към вегетарианско хранене. Нека рациона ви се състои предимно от плодове и зеленчуци. Към края на месеца Скорпионите ще изпитват постоянна слабост, вялост.

Стрелец

streletzРазположението на планетите е благоприятното и Стрелците ще имат възможност напълно да се насладят на чувственост и романтично настроение. Очакват ви нови запознанства и отношения. Септември е изключително подходящ за пътуване. Във финансово отношение най-успешни ще се окажат плановете, по които сте работили отдавна. Към края на месеца ще си позволи да похарчите малко повече за собствения си лукс.

Не предявявайте към партньора си повишени изисквания, защото вашият натиск ще развали всичко. Прекарвайте повече време с децата, сега те се нуждаят от вашата мъдрост, за да намерят себе си.

Ако забележите първите симптоми на заболяване, не отлагайте визитата при специалист. Не злоупотребявайте с пушене и алкохол, заемете се със спорт.

Козирог

kozirogСептември ще се окаже доста наситен месец: очакват ви нови запознанства, полезна информация и горещи новини. Вашата активната дейност ще предизвика много интриги, но не обръщайте внимание. Ако планирате пътуване или допълнително обучение, сега е най-подходящото време. Втората половина на месеца ще бъде съдбовна: ще положите основите на своето бъдеще. Ще пожънете успех във финансовата сфера.

През септември звездите съветват Козирозите да се вслушват в съветите на любимия си човек. Децата ще ви зарадват с някаква изненада.

През септември представителите на знака Козирог ще бъдат пълни със сила и енергия. Времето е подходящо за начало на тренировки във фитнес клуб, козметични и оздравителни програми.

Водолей

vodoleiПрез септември на Водолеите ще им се наложи да се върнат към изпълнението на стари планове и да се срещнат със стари познати. Възможно е Водолеите да рискуват и да изменят кардинално своя живот. Планетите ви съветват да върнете всички дългове и да изпълните обещанията, които сте дали отдавна. Финансовите дела ще се стабилизират и ако не прахосвате парите си, то ще успеете да умножите капитала си. Средата на месеца е подходящ за по-дълги пътувания, а към края на периода ще получите възможност за повишение в службата.

През септември няма да бъде възможно да избегнете семейните скандали. Планетите не ви съветват да започвате извънбрачна връзка, защото половинката ви непременно ще разбере за нея. Прекарвайте повече време с децата и изобщо със семейството си.

През септември е добре да се заемете с отстраняване на проблеми, свързани с нарушение на обмяната на веществата и заболявания на ендокринната система.

Риби

ribiЗа представителите на знака Риби ще бъде много важно да не остават сами, бъдете винаги сред хора. Отделете внимание на външността си. Ще бъдете доста противоречиви – ту търпелив, ту доста избухливи. Не се пилейте по дреболии. Започнете едно нещо и го правете качествено и отговорно.

В началото на септември отношенията на Рибите с техните партньори ще бъдат доста нестабилни. Звездите ви съветват да използвате енергията си за мирни цели. Тези Риби, чието сърце още е свободно, ще срещнат любовта на живота си, отивайки на нечии празник.

Заемете се с укрепване на имунитета, с йога и различни видове фитнес. Най-уязвимата зона за Рибите през септември ще бъдат бъбреците.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара