LG Electronics разширява колекцията си от аудио продукти с два нови Bluetooth високоговорителя, които правят своя дебют на IFA 2015 в Берлин в началото на септември.

SoundPop 360_Music Flow P5

LG Music Flow P5 и SoundPop 360 са разработени за хора, които търсят удобство и лесна преносимост, но не правят компромис с очакванията си за висококачествен звук.

Music Flow P5

LG Music Flow P5 е лесен за пренасяне високоговорител, който има изключително мощен звук. P5 поддържа функцията Auto Music Play, която автоматично пуска музиката, когато аудио източникът влезе в обхвата му. Батерията, която се зарежда, позволява да пускате музика в продължение на 15 часа – напълно достатъчно за ползване през деня при едно единствено зареждане.

SoundPop 360

LG създава SoundPop 360 за изключително лесна преносимост, за да се хареса на най-активните слушатели. Оригиналният дизайн, наподобяващ термос за кафе, съвсем естествено се вписва в ежедневието. Лесният за използване LG SoundPop 360 се вписва перфектно във всеки интериор и се съчетава с мебелите и другите уреди в дома.

Цилиндричният говорител има 360-градусов обхват, за да може музиката да звучи страхотно, независимо от позицията на слушателя. Той е перфектен за слушане от големи групи хора, а партито може да продължи цяла нощ благодарение на 20-часовия живот на батерията. С LG SoundPop 360 можете да добавите музика по всяко време и във всяка обстановка.

И двете нови устройства предлагат функции, които могат да бъдат открити само в  иновативните безжични аудио продукти на LG. С Multi Point, говорителите могат да бъдат свързани с множество Bluetooth устройства едновременно, позволявайки на двама потребители да управляват устройствата и да споделят музика по едно и също време. Dual Play позволява на слушателите да свързват два LG Bluetooth говорителя към едно мобилно устройство, предлагайки още повече опции за настройка и персонализация, като например стерео режим. В допълнение, функцията TV Sound Sync позволява на всеки говорител да бъде свързан с телевизор, съвместим с Bluetooth, за да могат зрителите да създадат свое лично зрителско преживяване или пък условия за домашно кино.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара