ВЕЗНИ: АЗ БАЛАНСИРАМ

Служене и дълг

От началото на пандемията през март 2020 Господарят на кармата, който е екзалтиран в знака ви, пътува във вашия дом на децата, любовта и щастието. Вероятно сте изпитали известни сътресения в тези области – някои с децата, други в любовта, трети по въпроса с щастието (или неговата липса). Тенденцията продължава и през първите два месеца на 2023-та, но тъй като това са последните крачки на Сатурн във Водолей, може да усетите облекчение – ако сте се справили добре с уроците на Великия учител, естествено.

Прочетете тук прогнозата на Гал Сасон за първите 6 зодии 

На 7 март Сатурн преминава в Риби и във вашия дом на работата, здравето, диетата, режима и служенето, където ще остане три години, за да намества, поправя и преструктурира работното ви място и начина, по който управлявате времето, графика и рутинните си дейности. Той ви учи да бъдете вълшебници като Мери Попинз, да служите, да организирате, да бъдете перфектни в работата си, да поправяте и да постигате резултати. За последно е бил в Риби и ви е давал такива уроци от 1993 до 1996 година, така че се опитайте да си припомните какво се е случвало в тези аспекти на живота ви, за да добиете представа какво предстои сега. Все едно препрочитате хубав роман след много години и откривате истини и прозрения, които първия път са ви убягнали. Премествайки се от рационалния Водолей в емоционалните и чувствителни Риби, Сатурн ще ви насърчава да се вслушвате в интуицията, въображението и вътрешния си поет. През следващите три години той ще ви учи на емпатия в работата и в живота като цяло. Сякаш Алиса ви кани да я последвате в Страната на чудесата и да опознаете мистичната си страна. Препоръчвам ви медитация, танци, йога, разтягане, пилатес, бойни изкуства, гимнастика, плуване, поезия и мечтаене. Не се притеснявайте, няма да полудеете.

През месец март се очаква още един особено значим транзит. Плутон – Господарят на трансформацията, влиза във вашия дом на любовта, щастието, творчеството и спорта, който Сатурн току-що е напуснал. Образно казано, през 2020 – 2023 година завършихте висшето си образование, сега Плутон ви подканя да се съсредоточите върху докторската си дисертация. Неговият транзит се случва веднъж на приблизително 250 години, което означава, че уроците му са извънредно сериозни и продължават около 20 години. През следващите две години той ще снове напред-назад между дома на децата и любовта и дома на семейството и домашното огнище. Възможно е да настъпят промени в […]

Астрологична прогноза 2023: Да минем по моста (предварителна поръчка)

СКОРПИОН: АЗ (СЕ) ПРЕОБРАЗЯВАМ

Моят дом

През март 2020, когато започнаха локдауните и хората бяха принудени да се затворят у дома, Господарят на кармата Сатурн се нанесе във вашия дом на семейството и домашното огнище. От символична гледна точка това е много интересно, защото вашата карта таро е Смъртта. Когато тя мина в настъпление, всички се заключиха у дома – съвсем в духа на вашия знак. Впрочем Сатурн е бил в този дом последно от 1991 до януари 1994. Там ще остане и през първите два месеца на 2023-та, когато ще можете да се погрижите за разрешаването на последните проблеми, засягащи дома и семейството ви. На 7 март Сатурн сменя знака и стихията си и се премества от въздушния Водолей във водните Риби, където ще остане до 2026 година. Транзитът му ще бъде значително по-лесен за вас, понеже ще плува във воден знак като вашия. За последно е бил там между 1994 и 1996. Транзитът ще се фокусира върху вашия дом на любовта, щастието, творчеството и децата и ще ви насърчава да работите върху връзката си със своите „отрочета“, били те деца или проекти.

Сатурн в дома на любовта ви задава фундаментални въпроси, на които имате три години, за да отговорите: Щастливи ли сте? Какво ви е нужно, за да се почувствате щастливи? Имате ли връзка с детето в себе си и децата изобщо? Влюбени ли сте в живота? Предлагам ви да разгледате новата парадигма на позитивната психология и да потърсите отговори в тази сфера, защото като Скорпиони високо цените изследването, разследването и проучванията. Следващите три години ще бъдат чудесен период да се сдобиете с дете, да се свържете с децата по принцип и да насочите времето, вярата и енергията си към хобита, спорт и отдих.

Уран все още шества в противоположния ви знак, където влезе през 2018-а. Последните четири години ви донесоха пробуждане във всички важни връзки и договорни партньорства, като тази тенденция ще продължи до 2026-а. Подбирайте внимателно хората, които допускате в живота си.

Плутон снове напред-назад между вашия дом на общуването, роднините и писането (от януари до март 2023 и от юни до 20 януари 2024) и дома на семейството и домашното огнище (от март до юни 2023). Съуправителят на Скорпион преобразява дома на семейството като продължение на започнатото през 2020-та от Сатурн, но задълбочава и усилва промените. Моментът е подходящ за смяна на жилището, свиване на гнездо и създаване на деца, започване на съвместен живот с някого. Възможно е да настъпи промяна в […]

СТРЕЛЕЦ: АЗ ВИЖДАМ

Моята любов

Сатурн – Господарят на кармата, броди във вашия дом на комуникацията, бизнеса, контактите, договорите, братята, сестрите и роднините от март 2020 насам, когато започна пандемията от Ковид–19. Той обича да поправя нещата и през първите два месеца на 2023 ще довърши ремонта в дома на комуникацията, помагайки ви да формулирате своето послание и да определите най-добрия начин за неговото популяризиране, а също да определите целевата си аудитория за идните 30 години. В началото на март Сатурн напуска Водолей и три години ще шества в Риби и във вашия дом на семейството и домашното огнище. Знакът ви е огнен и подвижен и не ви е лесно с транзита на Сатурн в Риби, защото Великият учител е в квадратура спрямо вашето Слънце и ви тласка към действия, които иначе предпочитате да избягвате. Родените в първата седмица на знака (между 23 и 30 ноември) ще усетят напрежението по-силно от останалите. За последен път Сатурн е ремонтирал вашето жилище, семейство и емоции в периода 1993 – 1996 година. Припомнете си онези години, за да видите какви уроци се е опитал да ви преподаде и да се подготвите по-добре. Сатурн във вашия дом на мястото, което обитавате, подсказва, че трябва да забавите темпото и да се научите да чувствате и преживявате вътрешния си свят. Знам, че бихте предпочели да се впуснете в приключения и да завладеете нови интелектуални светове, но през следващите три години задачата ви ще бъде да се успокоите и да решите къде и с кого искате да живеете. Периодът е подходящ да инвестирате в недвижими имоти, да станете родители, да съсредоточите вниманието си върху проблемите на своите близки. Тъй като Нептун също е във вашия дом на домашното огнище, пазете се от потопи – физически или емоционални. Добра идея обаче би било да инвестирате в подобрения на кухнята, банята или друго място, свързано с вода. Периодът е много благоприятен и за посещаване на свещени места, както и за създаване на свещен кът у дома.

Две седмици след като Сатурн напусне вашия дом на комуникацията, там ще се нанесе Плутон – Господарят на трансформацията, което не се е случвало от 250 години. Както виждате, акцентите „трансформиране“ и „фокусиране върху словото (логос)“ са характерни и за двата транзита (Сатурн, Плутон). Имайте предвид, че преходът е продължителен и ще отнеме над две десетилетия. Възможно е да настъпят промени, свързани с роднини, най-вече братя и сестри и техните деца. Докато Сатурн е във вашия дом на дома, а Плутон в дома на роднините и комуникацията, наистина е важно да насочите цялото си внимание към своя клан. Внимавайте, защото Плутон вероятно ще […]

КОЗИРОГ: АЗ ИЗПОЛЗВАМ

Логос: силата на моето слово

От началото на пандемията вашата планета Сатурн – Господарят на кармата, ви даваше важни уроци, свързани с талантите, самооценката и ценностите. Трябваше да научите по трудния начин как да осребрите талантите и дарбите си, без да изневерявате на ценностите и убежденията си. Не беше лесно, защото час по час изплуваше вътрешната ви неувереност и се налагаше да търсите особено находчиви начини да я преодолеете. Тези уроци продължават и през първите два месеца на 2023. Трябва да предадете своята „дипломна работа“ за влиянието на Сатурн върху талантите, способностите и доходите ви. Ще се наложи да отговорите на въпроси от типа: В какво вярвате? Кое е най-ценното у вас? Какво искате да предадете на човечеството?

На 7 март Сатурн преминава в Риби и през следващите три години ще шества във вашия дом на маркетинга, писането, роднините, съседите и комуникациите. Задачата ви ще бъде да споделите със света наученото за себе си от 2020-а насам, като рекламирате талантите и дарбите си и използвате уменията си да (се) свързвате, за да осъществите своя потенциал.

Ще се превърнете в хъб, свързващо звено, кръстопът. За да разширите възможностите си, ще трябва да търсите пресечни точки, да предизвиквате ума си, да учите нови езици, да намирате нови подходи в бизнеса, да подписвате нови договори. Последните биха могли да приемат формата на ангажименти или обети, които сте готови да следвате неизменно. Създавате комуникационна инфраструктура; пътища и железници, които могат да ви отведат до следващото ниво. Един от хубавите аспекти на Сатурн в дома на комуникациите е, че не носи особени предизвикателства, затова през следващите три години ще се радвате на живот с по-малко спънки и трудни уроци. Все пак не са изключени проблеми със съквартиранти, роднини и съседи – а може и самите те да се сблъскат с трудности, които да ви накарат да изоставите собствените си занимания и да им подадете ръка. Обобщени, уроците на Козирога за 2023-та изглеждат така: научете се да изразявате мислите си, да споделяте дарбите си и да показвате талантите си по начин, който останалите разбираме и приемаме.

Плутон – Господарят на трансформацията, заема мястото на Сатурн във вашия дом на парите и талантите. Това означава дългосрочна промяна из основи в сферата на […]

ВОДОЛЕЙ: АЗ ЗНАМ

Споделям дарбите и талантите си

В началото на локдауните през 2020 традиционният ви управител Сатурн се върна във вашия знак за първи път от 1991 – 1993 година насам. Не ви беше лесно. Струваше ви се, че Господарят на кармата ви държи изкъсо и прави всичко, което ви засяга, по-тежко и по-бавно, сякаш времето едновременно се ускорява и забавя. Способността ви да запазвате присъствие на духа неведнъж беше подлагана на изпитание. Сатурн, който е познат в кабала със стремежа си да поправя, ще остане при вас до 7 март 2023. Той е склонен да създава напрежение и да предизвиква промени, които ни правят по-сериозни, зрели и отговорни. Тъй като Великият учител обикаля във вашия първи дом, вие усещате това напрежение във всички аспекти, но най-вече по отношение на тялото, идентичността и житейската роля, както и в представите на другите за вас и собствените ви представи за себе си. Тази тенденция ще се запази и през първите два месеца на 2023, но доколкото Господарят на кармата е към края на гостуването си във вашия знак, скоро ще приключи с уроците и може дори да ви възнагради.

На 7 март той най-сетне ще ви остави на мира за 30 години и ще се премести в Риби. Това означава, че Сатурн ще ви преподаде следващите ценни уроци в дома на парите, талантите и самооценката. За последно се е намирал там между 1993 и 1996 година. Припомнете си този период, за да видите върху какви таланти, дарби, умения и източници на доходи сте се фокусирали тогава. Така ще се ориентирате какво Сатурн очаква от вас през идните три години, като имате предвид, че той цени дисциплината, издръжливостта, упоритостта и планирането. Ще ви се предостави възможност да промените начина, по който заработвате финансовите си средства, и да инвестирате време, пари, вяра и енергия в своите таланти, за да ви носят доходи и да подобрите самочувствието си. Същевременно Сатурн ви насърчава да преосмислите своите ценности, убеждения и мисия. Защо сте тук? За какво сте готови да се борите и защо? Следващият му домакин Риби е интуитивен мистичен знак, така че ще усвоите някои уроци по-лесно, ако се вслушвате във вътрешния си глас, медитациите и сънищата си.

През март Плутон се изнася от дома на болката и страданието, освобождаването, болниците и изолацията, където пребиваваше от 2008-ма, и се премества във вашия знак до 2044-та. Забележително събитие наистина. Избавихте се от един учител само за да дойде следващият… За последно Плутон е бил във вашия знак преди 250 години. Ще се отърсите от старото и ще преживеете сериозна вътрешна и външна трансформация. През следващите две години Плутон ще снове напред-назад между […]

РИБИ: АЗ СИ ПРЕДСТАВЯМ

Моят път се разкрива

През март 2020 година, когато започнаха локдауните заради Ковид–19, Господарят на кармата Сатурн се нанесе във вашия дом на изолацията, миналите животи, болниците, затворите и убежищата. Това е всъщност домът, който вие управлявате, влагайки огромната си емпатия и чувствителност към бедите на другите хора. Вашето състрадание, дълбокото ви потапяне в дома на болниците и готовността ви да се погрижите за болните и отчаяните ни помогна да се справим с мъката и загубата. През първите два месеца на 2023-та тази мисия е на път да приключи, а вие ще получите последните уроци на Сатурн, свързвани с умението да пускате нещата, да се предавате и да се избавяте от всичко, което ви пречи да откриете и разкриете пълния си потенциал. За последен път сте имали подобна мисия в периода 1991 – 1993 година.

На 7 март 2023 за вашето племе настъпва сериозна промяна. Сатурн идва в знака ви за първи път от 30 години и ще ви гостува до началото на 2026-а, за да ремонтира и реконструира вашия архетип. Всичко, свързано с Риби, ще бъде огледано под лупа и анализирано, разглобено, подложено на натиск, поправено и наместено наново, така че трудният процес да завърши с усъвършенствана версия на родените под знака. Сатурн ще инспектира всеки аспект на живота ви и ще ви помогне да намерите своя нов образ и нова посока. Това означава също, че Великият учител ще промени представите ви за себе си и за света, ще ви помогне да преоткриете себе си и да се преориентирате. Ще е необходимо да се вглеждате дълбоко в себе си и в нещата наоколо, а способността ви да запазвате спокойствие неведнъж ще бъде подлагана на изпитание. Възможни са проблеми с бащи и бащински фигури, шефове и висшестоящи, а понякога ще ви се струва, че самият живот ви държи изкъсо. Ще ви крепи мисълта, че целта на тези изпитания е да се превърнете от риби в делфини, от принцеси в кралици, от принцове в крале. На всичкото отгоре Сатурн ще ви замъкне в тренировъчен лагер, за да преоткриете връзката си с тялото и да се справите с последиците от миналите си действия спрямо него. Каквото сте посели, това ще пожънете.

Всички тези процеси се подкрепят от Плутон, който на 23 март влиза във Водолей и през следващите две години ще снове напред-назад между вашите домове на освобождаването и на общността. Изглежда, ще се наложи да се вгледате в приятелите, организациите и хората като цяло, за да разберете кои сте. Речено е: покажи ми приятелите си, за да ти кажа какъв си. Вероятно ще се наложи да преживеете процеси на прочистване и раздяла, засягащи вашия приятелски кръг, общности и групи, както и компанията, в която работите. Процесът ще продължи две десетилетия, а през 2044-та Плутон ще премине във вашия знак и ще възвести нова епоха за човечеството. Дотогава двамата със Сатурн ще се опитат да ви превърнат в супергерои. През следващите години неимоверно ще […]

Facebook Twitter Google+

0 Коментара