2023 г. е период на стабилизиране на икономиката и финансите.

Това е време на рационално използване на финансите и организиране на паричните отношения. Годината е благоприятна за стартиране на бизнес в селското стопанство, строителството и други области, свързани с производството на качествени и добри продукти.

Юпитер, планетата на експанзията и богатството, се движи през Овен до 16 май, което е подходящо време за стартиране на нов бизнес, стартиране на интернет проекти и изобщо за започване на всякакви дейности. Още през втората половина на 2023 г. ще успеете да затвърдите позицията си, да реализирате първата си печалба и да стъпите здраво на земята.

От 16 май 2023 г. мощната и даряваща планета Юпитер преминава в знака на материалното и ресурсите – Телец. Транзитът ще продължи до 26 май 2024 г., когато качеството на живот ще се подобри, тъй като ще започнат да функционират компании. Юпитер в Телец насърчава да се научим да планираме собствените си приходи и разходи, помага на трудолюбивите и отговорни хора да се движат към целите си спокойно и уверено.

Уран се намира в Телец, като съчетава енергията си с Юпитер в същия зодиакален знак. Планетите създават определени условия, при които всеки мислещ човек може да намери печеливша сфера на дейност и нови източници на доходи. Урановите енергии се свързват с новите, модерни технологии, социалните медии, интернет ресурсите. Значението на това се увеличава с пристигането на Юпитер в Телец.

В днешния нестабилен свят се изискват напълно нови умения и знания, които могат да доведат до финансова независимост. Абсолютно всеки трябва да научи основите на финансовата грамотност сега и да развие способността си да управлява парите, които печели. Играйте стратегически игри (настолни или компютърни), които ще ви накарат да генерирате идеи и да симулирате парични и стокови отношения в среда с ограничени ресурси. Четете научнопопулярни книги по икономика и финанси, гледайте и слушайте успешни блогъри и печелете от знанията си.

Тъй като Телецът е знакът на Венера (планетата на взаимоотношенията), в съчетание с планетата на късмета и „големия късмет“ Юпитер шансът за благоприятна среща, която може да доведе до успешно сътрудничество, значително се увеличава. Юпитер в Телец ни предпазва от необмислени и рисковани действия, а хората са склонни да вземат добре балансирани решения и да избягват безсмислени разходи.

В средата на юли оста на Лунния възел преминава в знаците Овен и Везни за почти година и половина. Този период е възможност да намерите нови и достойни партньори, да промените средата си, да привлечете вниманието на другите към дейността си и да постигнете успех в начинанията си. Пътуванията до далечни страни също ще бъдат успешни.

Фиксирайте всичко, което се случва в периода от 23 март до 13 юни, това е първото съединение на Плутон във Водолей. Всичко, което е започнато през този период, ще получи активно развитие през 2024 г.

Овен

Една много светла и значима година. Най-накрая можете да намерите своето място под слънцето. В професионалната сфера има много възможности и обещаващи предложения. Енергията и стремежът ви да се докажете определено ще бъдат възнаградени. Не пропускайте шанса си, ако искате да си намерите работа или бизнес партньори в чужбина.

Телец

В началото на годината има някои трудности, откази за сътрудничество или наемане, различни забавяния, свързани с взаимни финансови разплащания. От средата на май до края на 2023 г. ще бъдете в поток от късмет и щастие. През този период е възможно кариерно израстване и увеличаване на заплатата. Бизнесът ще се развива и ще носи добри печалби.

Близнаци

Използвайте вродения си талант за търговия и комуникация. Започвайки от малкия бизнес и нов проект, ще постигнете задоволителни резултати до есента на 2023 г. Успехът до голяма степен зависи от това колко често сте сред хора, участвате в колективни проекти и социални дейности.

Рак

През годината творчеството ви се пробужда и се откриват благоприятни възможности за разширяване и развитие. Работното натоварване и отговорностите към другите се разпределят хармонично, има достатъчно време за всичко и постигате желаното без излишно напрежение. През лятото и есента на 2023 г. ще можете да си осигурите солидна материална подкрепа.

Лъв

От март нататък ще се чувствате по-свободни и ще виждате нови начини да откривате талантите и способностите си. В професионалната сфера нещата се развиват успешно, външните ограничения изчезват, пречките се появяват все по-рядко. Съмишлениците ви вдъхновяват да организирате мащабни проекти, които ще ви помогнат да спечелите популярност и да подобрите финансовото си състояние.

Дева

Началото на годината е доста напрегнато, но се опитайте да бъдете търпеливи, за да запазите психическите и материалните си ресурси. През лятото късметът ще ви се усмихне и ще се заемете оптимистично с неща, които ще се получат по най-добрия начин и ще завършат успешно. До края на годината можете да разчитате на добри парични постъпления и погасяване на дълговете.

Везни

Просвещението и образованието са важни, за да постигнете желаното материално ниво през 2023 г., така че не спирайте да се учите и разширявайте хоризонтите си. Споделяйте натрупания си опит с другите, провеждайте предавания на живо в социалните мрежи – това ще ви помогне да спечелите популярност и авторитет като знаещ човек.

Скорпион

През годината ще трябва да се справите с финансови затруднения и остри професионални проблеми. Опитайте се да направите най-важните неща за бизнеса и проектите си в началото на годината, за да се възползвате максимално от влиянието на планетите през 2023 г. Деловите взаимоотношения с представители на противоположния пол са по-успешни и помагат за разширяване на хоризонтите ви.

Стрелец

Първата половина на годината е благоприятна за кариера, разширяване на бизнеса, организиране на собствени проекти. Бизнес отношенията с чуждестранни партньори ще бъдат успешни. На практика няма време за почивка, тъй като бизнесът и печеленето на пари са необходими. Годината е подходяща за разработване на стратегии за развитие в професионалната сфера и за комуникация с висшето ръководство.

Козирог

Благоприятна година, обстоятелствата са благоприятни за напредък в кариерата. Финансовото ви положение се подобрява, достигате високо обществено положение, разполагате с ресурси и възможности да покорите нови социални върхове. През втората половина на годината може да се наложи да смените изцяло сферата си на работа.

Водолей

Желанието да излезете извън установените граници, безграничният оптимизъм и стремежът да опознаете света ви тласкат към различни начинания. Имате огромно количество амбициозни планове, прогресивни идеи и оригинални начинания. Въпреки това не се разпространявайте във всички посоки. Работете върху грешките си, правете изводи въз основа на случилото се през 2022 г.

Риби

2023 г. е по-малко щастлива от гледна точка на лесни приходи и щастливи съвпадения за печалба. Рискът от грешни изчисления и ненужни финансови разходи е голям в началото на годината. Пазете в тайна това, което имате, и по-малко разказвайте на външни хора за плановете си. През втората половина на 2023 г. има шанс да изтеглите късметлийския си билет в живота.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара