Знаете ли, че черният дроб е най-големият орган в тялото (след кожата)? И че когато той не работи добре, оказва негативно въздействие върху почти всеки друг орган и процес в организма: храносмилането, кръвната захар, състоянието на жлъчката и панкреаса и хормоналният баланс са само една малка част от тях. Проблемите в черния дроб видимо се отразяват на кожата. Причината е, че единствено той отговаря за над 500 жизнени функции. Черният дроб е основен

орган, отговорен за детоксикацията и сияйната кожа

Затова поддържането му в най-добра форма е наистина едно от най-важните действия, които можете да предприемете, за да сте здрави днес и в бъдеще. Според древната китайска медицина черният дроб гарантира енергийната циркулация в тялото и бистрата мисъл и всички терапии започват с пречистването му. Хората със здрав черен дроб са спокойни и лесно взимат решения.

Белият Трън на Green Drops е специално формулиран мощен билков продукт, 100% натурален и безопасен, който подобрява функцията на този важен орган. Този високо концентриран екстракт естествено повишава енергийното ниво на организма, оптимизира храносмилането, понижава холестерола, подобрява когнитивните функции на мозъка. Помага да постигнете жизненост и да се насладите на младост и дълголетие, които заслужавате.

Продуктът е създаден специално, за да постигне максимално силен терапевтичен ефект с най-високата възможна

концентрация на активната съставка – Силимарин,

и чрез подобрени характеристики, които позволяват бързо и пълно усвояване.

Белият трън на Green Drops е от 5 години на пазара и от наблюденията върху многобройните потребители, доказано: защитава и регенерира черния дроб, намалява натрупването на мазнини, помага да се отстранят токсините, регулира жлъчния поток и нивата на захарта, елиминира свободните радикали, регулира метаболизма, понижава холестерола, подобрява кожни проблеми. В крайна сметка този еликсир води и до анти-ейдж ефект забавяйки стареенето на организма.

В Green Drops

научният подход за натурално здраве

и стриктният контрол при производството са отправна точка при създаването на всеки продукт. Суровината, която се използва в Белия трън на Green Drops, се отглежда на собствени био – сертифицирани полета в България. Преработката на семената се извършва по иновативна каскадна грийн-екстракция, която запазва съдържанието на естествените активни вещества в най-пълна степен и не съдържа каквито и да е изкуствени консерванти, оцветители, овкусители или химикали.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара