В годината на своя вековен юбилей Roca участва на изложението ISH във Франкфурт с нова концепция на щанда. Roca Mall е модерен търговски център с над 1000 кв.м. площ. Тук компанията събира историята, настоящето и бъдещето на марката, посредством различни свои колекции и продукти. 

Roca_ISH17_03

Beyond и Carmen

С мисъл за бъдещето Roca представя специална колекция санитарен порцелан за тези, които искат да са една стъпка напред и търсят повече от качество. Beyond е урбанистично предложение с изискани решения за умивалници, изпълнени с новия материал на Roca, Fineceramic®, и най-новите технологии при проектирането на продукти за баня.

Carmen-Collection

От друга страна, Carmen отдава почит към миналото с редизайн на един емблематичен модел от вековната история на Roca. Класическият умивалник Carmen се завръща с ретро стил, за да се превърне в нова пълна колекция за баня с най-съвременни функции, като например тоалетни без ръб.

In-Wash® и Inspira

d1b36e903b8108a8bf70a9a6493987ebRoca Mall показва и най-успешните продукти на компанията, представени на пазара в последно време. Умната, или т.нар. “смарт“ тоалетна In-Wash® обединява най-модерни технологии, универсален дизайн и лесен за употреба интерфейс. А колекцията санитарен порцелан и мебели Inspira е вдъхновение за нови проекти със своите три дизайнерски линии, които дават възможност за индивидуален профил на банята, според личния стил на всеки потребител.

Armani/Roca

Ексклузивните продукти също имат място в Roca Mall. Baia, новата колекция Armani/Roca се представя пред публика за пръв път на ISH 2017.

unnamed5(6)

С новите проекти, Джорджо Армани отново показва своята страст за комфорт и благополучие, като изразява виждането си за пространството в банята чрез комбинация от елементи, които позволяват максимална гъвкавост и адаптивност. Естетиката умишлено се отнася към миналото, но ретро стилът е осъвременен. Интерпретацията е модерна и включва авангардни технологии. Резултатът е нова универсална колекция за баня, която успява да бъде едновременно съвременна и неподвластна на времето, в съответствие с добре познатият дизайн и философия на Джорджо Армани.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара