Клуб Hacienda Beach, който наложи нов стил и класа в нощния живот край морето, официално изпраща лятото в Лозенец. На 6 и 7 септември популярното морско заведение ще посрещне всички свои приятели, които ще дочакат изгрева в компанията на родните диджеи DJ MR.K и DJ Dimo BG. Те ще миксират за последно зад пулта след три месеца изпълнени с емоции, музика и танци край малкия плаж.

На 5 септември пък ще се състои емблематичното Local Rebels Only. Една от традициите в Hacienda e приготвянето на салата „Лозенец“ от собственика на клуба Димитър Тодоранов. Именно той ще направи огромна салата за близки и приятели, подкрепяли го през сезона. Салатата ще тежи 40 кг. и е на разположение на всички гости, които ги очаква 5 вида ракия, както и пресен паламуд на скара, уловен от рибарите в залива. „Някои неща могат да се случат само в Лозенец“, споделя родния продуцент.

Зад пулта ще пуска Blue Elephant NotFromMykonos. Очаква се събитието да бъде уважено от популярни актьори, музиканти, творци и всички, които лятото бяха част от магията Hacienda и фестивала Арт Поток.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара