Летният сезон е вече към края си и малко по малко започваме да търсим дрехите си с дълъг ръкав. Още повече когато вече наистина трябва да следим какво е времето навън.

Ако се чудите как да бъдете едновременно модерни и стоплени, онлайн магазини като ree.bg предлагат безкраен каталог с дамски пуловери. По тази причина, ще разгледаме 3 артикула от есенно-зимната колекция на сайта.

 

Когато температурите започнат да падат, на първо място като есенно облекло идва класическият дамски пуловер. В този случай, от ree.bg предлагат любимия ни есенно-зимен свободен пуловер с принт на ягодки – какво по-сгряващо и весело от малко ягоди в студените есенни и зимни дни?

Блузата е с типичния универсален размер, който дава свобода и удобство. Дори и ръкавите са дълги и широки. За да задоволи дамските цветови желания, от сайта са се погрижили да предоставят продукта в 4 различни шарки – бял, черен, син и жълт.

Ако сте зиморничави и не понасяте студа, добра идея е да покриете колкото се може повече от тялото си – врата включително. В такъв случай, есенно-зимният пуловер с висока яка и дълъг ръкав със сигурност ще ви спести настинките и грипа. Нещо повече, семплият вид на дрехата позволява свободното й комбиниране с панталони, поли, дънки и т.н. Трите цвята, в които се предлага пуловера ще ви помогнат да съчетаете артикула с останалите есенно-зимни дрехи във вашия гардероб.

Може би класиката не е по вкуса на всеки. Особено на тези, които искат да са уникални. Е, в магазина на ree.bg има много уникални и оригинални модели дамски пуловери и други дамски и мъжки дрехи. Ежедневният пуловер с V-образно деколте и широки ръкави е доказателство за това – и то доста топло. Материята от полиестер и памучна смес гарантира топлина и удобство през студените сезони. Освен това, дизайнът на дрехата е изключително оригинален и наподобява пончо, което може ефикасно да се комбинира с клинове, дънки, поли или панталони.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара