Любовният хороскоп за септември 2019 година обещава активно време, защото планетарните влияния ни правят енергични и инициативни. Но все пак е добре да действате последователно, да не бързате. Колкото по-премислени са плановете ви, толкова по-успешно ще се реализират. С други думи, ще преуспеят тези, които имат ясни цели и силна мотивация.

През този месец знакът Дева ще бъде запълнен от планети. Тук транзитират Слънцето, Меркурий, Венера и Марс. Енергията на Дева ни прави търпеливи и дисциплинирани, което е благоприятно за изпълнение на дейности, които се нуждаят от търпение и усърдие. Ако в предишни периоди сте имали интересни идеи, сега е време да ги реализирате в действителността.

Месечни хороскопи

На 14 септември 2019 ще бъде пълнолуние в Риби в съвпад с Нептун. Трябва да помните, че Нептун се свързва с илюзиите, затова е важно да останете практични и да не си позволявате да летите на далече с фантазиите си. Разбира се, не пречи да помечтаете, да четете стихотворения и слушате романтични песни, но всичко е добре, когато е с мярка. Съществува риск да се излъжете, затова не трябва да вярвате на всички обещания, които засягат пари, любов или друго.

През втората половина на месеца, Венера и Меркурий преминават във Везни, поддържайки развитието на социалните връзки, а също изкуството, любовта и брака. Ще бъдем хармонични, ще забравим за недоразуменията и ще бъдем готови да правим компромиси. Времето е подходящо за укрепване на отношенията и за търсене на нови контакти.

На представителите на огнената стихия (Овен, Лъв, Стрелец) ще им се наложи да взимат трудни решения относно финанси или любовни връзки. Това ще им бъде от полза за напред, защото ще им позволи да преодолеят ограниченията. Вие ще станете по-зрели, ще поемате отговорности при избора на новото направление, в което ще тръгне вашия живот в близко бъдеще.

Хората на земните знаци (Телец, Дева, Козирог) ще оценяват реалистично текущите обстоятелства и ще строят планове на основата на предишния си опит. Вие сте много убедителни, така че успешно ще преминат преговорите или обсъждането на важни въпроси с близките. Независимо от присъщата ви внимателност, вие сте готови да рискувате, за да постигнете успех в деловата сфера и личния живот.

Хороскопът препоръчва на знаците на въздушната стихия (Близнаци, Везни, Водолей) да използват този месец за учене, за получаване на нови знания и подобряване на навиците ви да общувате. Вие, по-добре от обичайното, ще виждате смисъла на нещата, определените ситуации и отношенията. Това ще ви помогне да си изясните трудните въпроси, да разберете тайните и да получите преимущество, благодарение на отритата информация.

Представителите на водната стихия (Рак, Скорпион, Риби) ще бъдат внимателни към детайлите, ще четат между редовете и ще виждат това, което се случва “зад кулисите“. Някой може да се опита да ви въвлече в неприятности, но вие непреклонно ще отстоявате своите интереси. Не е изключена измама, затова не трябва да бъдете прекалено доверчиви.

 

Любовен хороскоп за Овен

Първата половина на месеца не предвещава бурни събития в личния живот. Ще бъдете спокойни и разумни, няма да имате много време за лекомислени развлечения, защото ще имате задължения, които ще ви натоварват. Емоционално вие ще бъдете достатъчно студени и ще гледате прагматично на брака и отношенията. Самотните Овни са склонни да налагат строги правила и, заради това, малцина са тези, които искат да се доближат до вас.

Но скоро всичко ще се промени. На 14 септември 2019 във вашия партньорски дом влизат Венера и Меркурий, а на 23 септември към тях се присъединява Слънцето. И още, на 28 септември тук ще се случи Новолуние и вие ще получите преимущество, благодарение на свежата лунна енергия.

Така идва романтично, страстно време. Вие предпочитате да се срещате със стилни и добре образовани хора, но и със сноби също може да се сблъскате. При вас ще се появи желание да бъдете пред публика, да съблазнявате и завоювате. Вие ще отделите повече внимание на личния си живот и своята половинка.

Отношенията на Овните могат да се подобрят, разгаря се страст. Самотните представители на този знак ще получат удоволствие от любовни приключения и нови романи, които ще започват внезапно. Звездите ви съветват да не отказвате покани за срещи и купони. Ако вече имате отношения, прекарвайте повече време с любимия човек, изненадвайте го/я с необичайни жестове.

В съпружеските двойки могат да възникнат разногласия, особено, ако вие или съпругът/та губите много време за кариера, пренебрегвайки семейството. Постарайте се да балансирате тези сфери на живот, заемете се с дома и ще усетите прилив на душевни сили, ще усетите топлота и уют.

Любовен хороскоп за Телец

В началото на есента на 2019 година ви очаква интересно време, макар да не обещава да бъде спокойно. Възможни са събития, които ще изискват от вас бързи реакции и способности да взимате решения, без да се бавите.

В дома на любовта на Телец са разположени Слънцето, Меркурий, Венера и Марс. Тези мощни планетни влияния правят личния живот динамичен и разнообразен. Вие ще бъдете романтични и открити, значително по-лесно ще изразявате своите чувства. Ако сте сами, може да започнете любовен роман. Вашият нов познат/нова позната, вероятно ще знаят как да ви изведат от скучната зона на комфорта. Вървете напред с приключения, откривайте нови неща и се наслаждавайте на любовта.

На съпружеските двойки и на тези, чиито отношения са започнали отдавна, се препоръчва да излязат от обичайните „коловози“. Експериментирайте, намирайте нещо ново и пламъка на страстта ще се разгори отново.

През втората половина на септември, когато планетите постепенно ще влязат в шести дом на Телец, между вас и вашата половинка са възможни спорове относно разпределението на задълженията. Към края на месеца, различията в подхода към тези въпроси ще станат по-забележими. Вашите мнения се различават, но не е необходимо да правите „от мухата слон“. Бъдете гъвкави и опитайте да постигнете компромиси.

Любовен хороскоп за Близнаци

През първата половина на месеца звездите не обещават вълнуващи събития на представителите на този знак. Вие ще бъдете много затворени, потопени в спомени за миналото и незаинтересовани от личния живот. Това е добро време, за да се примирите със самите себе си и да приемете своето минало, дори и да сте бъркали, да сте правили неправилни избори и да сте преживявали разочарования.

Някои Близнаци ще придвижат своите отношения на ново ниво, ще решат да заминат с любимия човек или, в краен случай, ще планират преместване. Не всичко ще премине гладко, но, независимо от разногласията, вие ще постигнете компромиси.

След 14 септември 2019, когато Венера и Меркурий влязат в дома на любовта на Близнаци, в личния живот се очаква оживление, много разнообразия и нови впечатления. За самотните Близнаци това ще бъде удачен период. Стрелата на Купидон може да ги порази във всеки един момент. Вие може да срещнете някой специален и да усетите, че това е именно човек, когото сте чакали така дълго. Няма да ви бъде трудно да изразите чувствата си и да разкажете за намеренията си. А ако вече имате отношения, възможно е да разрешите конфликт или труден въпрос.

За семейните Близнаци е време да бъдат динамични, защото в сектора на семейството се намира енергичния Марс. Периодът е подходящ, заедно със съпруга/та и близките да се заемете с активна работа или да започнете ремонт. Но не трябва да се осланяте на помощта на роднините при решаване на личните проблеми.

Любовен хороскоп за Рак

Началото на есента на 2019 година обещава да бъде интересен период за личния живот на Раците. Във вашето обкръжение ще се появят нови хора, а заедно с тях ще дойдат и новите възможности.

Всъщност, вие не се чувствате готови да приемете промените, защото у вас преобладава потребност от стабилност и безопасност. Но това ще бъде за добро, защото през септември се проявява въздействието на Нептун – планетата на илюзиите. И дори да решите да промените нещо радикално, в последствие може да се окаже, че това ваше решение е било погрешно.

Самотните Раци мечтаят за идеалната любов, но реалността не съответства на техните очаквания. Звездите съветват да не се безпокоите, заради изпуснатите възможности. В бъдеще ви очакват по-благоприятни възможности, от които ще изберете истинските. Някога ще успеете да осъществите своите мечти. Ако някой ви привлича, не се опитвайте да форсирате събитията. Нека всичко се случва естествено, със собственото си темпо.

Месецът не е лош за семейните Раци. От 14 септември 2019, в дома на семейството влиза благотворната планета Венера. Нейното влияние ще ви помогне да оправите онова, което се нуждае от подобрение. Вие ще установите, че се вслушват във вашето мнение и ще имате възможност да оправите трудните моменти. Помнете, че не е във ваш интерес да се карате със съпруга/та и близките, напротив, с мекота и търпение скоро ще получите желания резултат.

Любовен хороскоп за Лъв

Първата половина на месеца ще стане за вас период на развитие и стабилизация. Това, особено се отнася до съпружеските двойки и тези, чиито отношения са започнали отдавна. Планетата на любовта, Венера, е разположена в дома на парите на Лъв, така че укрепването на любовните и брачните отношения ще способства съвместните интереси, материални и финансови.

За самотните Лъвове периодът е противоречив. Те могат да станат жертва на измама, празни обещания или лъжи. Преди да започнете да градите грандиозни планове, хороскопът препоръчва да изчакате, за да разберете какво стои зад красивите думи, какви са конкретните намерения на вашия потенциален избраник/избраница.

Някои могат да срещнат някой особено привлекателен, но със съвсем различно мислене или жизнена философия. В началото ще бъдете очаровани, но по-добре не бързайте да влизате в отношения. Обмислете всичко добре, за да не се разочаровате в бъдеще.

Ако мечтаете за връщане на предишна любов, не се надявайте на бърз резултат. Напълно е възможно вашата мечта да се осъществи, но не в този месец.

След 14 септември 2019, в трети дом на Лъв са разположени Меркурий и Венера. Шансовете ви за успех нарастват. Звездите обещават романтични възможности и нови запознанства. Ако търсите любовта, обърнете внимание на този период. Историята на любов, започнала в този период е възможно да прерасне в дълготрайна връзка.

Семейните представители на този знак ги очаква спокойно време. Ще забравите за миналите недоразумения и ще освежите романтичната атмосфера в отношенията. Ако съпрузите, в последно време, се сблъскват с някакви лични проблеми, сега ситуацията ще се проясни. Вие заедно, уверено ще гледате в бъдещето и ще градите съвместни планове.

Любовен хороскоп за Дева

Това е многообещаващо време за личния живот. Възможни са важни събития, защото в знака Дева са разположени очарователната Венера и страстният Марс, двете планети, които имат отношение към любовта. Използвайте това време, за да постигнете заветната цел.

Самотните представители на вашия знак ще имат много възможности да започнат нов роман, но не всички ще поискат да се възползват от тях. Ще преобладава стремеж към независимост и свобода, а любовните отношения предполагат определени задължения, затова много ще предпочетат да запазят сегашния си статус.

На 14 септември 2019, Венера, планетата на любовта, влиза в дома на парите на Дева. В любовните и в съпружеските отношения ще се намесят финансови интереси, а романтиката ще остане на втори план. За някои от вас тази позиция на Венера означава приходи чрез съпруга/та или любимия човек.

За семейните представители на този знак, първата половина на месеца е доста притеснителни време. Заради различия в мненията са възможни спорове, а помирение много трудно ще постигнете. Може много лесно да се окажете в затворен кръг от обвинения един към друг. Звездите ви съветват да бъдете дипломатични и търпеливи. Втората половина на септември е по-благоприятна и вие ще успеете отново да се насладите на семейната хармония.

Любовен хороскоп за Везни

Началото на есента на 2019 година е доста спокойно време за Везните. Много планети транзитират във вашия сумрачен дванадесети дом. Тук са Слънцето, Меркурий, Венера и Марс, така че обстоятелствата в личния живот ще се забавят. Най-значимите събития ще се случва на вътрешно ниво, не на външно.

Много вас ще ги преследват спомени за минала любов, за загуби и разочарования. За да постигнете хармония, вие се нуждаете от време, за да изучите сами себе си и да анализирате миналото. Може би ще дойдете до извода, че е време да прекратите безсмислените отношения, в които играете ролята на жертва или на спасител.

На 14 септември 2019, Венера и Меркурий преминават във Везни, а на 23 септември към тях се присъединява Слънцето. Всичко около вас ще се раздвижи и вие ще погледнете на света с други очи. Вие сте очарователни и съблазнителни, ще привличате вниманието на противоположния пол. Но вие ще бъдете повече загрижени за себе си и своите нужди, затова няма да бъдат много големи шансовете за започване на благополучни отношения.

За семейните Везни втората половина на месеца ще бъде доста благоприятна. В съпружеските отношения ще има повече нежност и взаимно разбирателство. Дори и да има някакви неудобни задължения или финансови разногласия, всичко ще може да се реши с лекота.

Любовен хороскоп за Скорпион

Началото на есента на 2019 година ще бъде добро време. Очакват ви много приятни моменти. Много планети транзитират в дома на приятелството и социалните връзки на Скорпион. Тук ще бъдат Слънцето, Меркурий, Венера и Марс. Очакват се нови запознанства и приятни срещи, така че самотните представители на този знак могат бързо да изменят своя статус.

Освен това, ще забележите влиянието на приятелите в личния ви живот. Може би те ще ви запознаят с човек, който ще изпълни живота ви с нов смисъл.

Особеността на месеца е в това, че романтичните отношения ще започнат с приятелство и в началото ще бъдат платонични. Но не бързайте да се разочаровате. Вие сами няма да усетите как всичко ще стане сериозно. От друга страна, ако през миналия месец ви е вълнувала любовна история с някой от професионалната ви среда или с шефа, то ще се разочаровате. Всичко върви към приятелство и нищо повече.

Някои Скорпиони, които са семейни, ще бъдат склонни да търсят любовни приключения на страна. Хороскопът ви предупреждава, че любовните похождения могат да ви доведат до неприятни материални последствия. Не се поддавайте на изкушение! Не мамете своята половинка!

Любовен хороскоп за Стрелец

За повечето Стрелци, личният живот ще се намира в центъра на вниманието. Някои ще мислят да направят отношенията официални и ще разглеждат всички плюсове и минуси от тази важна крачка. Други ще бъдат съсредоточени да съблазнят някой с висок статус, някой, който е пробудил тяхното въображение и чувства. Но този път те ще гледат на нещата практично, ще претеглят различни варианти, ще анализират недостатъците и достойнствата на този човек, който ги е привлякъл. Това е време, когато е най-добре всичко да правите без да бързате.

Семейните представители на този знак ще получат подкрепа от своята половинка по отношение на изкачване в кариерата, а също и за нови, съвместни цели с дълготрайни перспективи. Разногласията и споровете ще останат назад, сега в двойката ще цари взаимно разбирателство. Независимо от това, хороскопът ви съветва да покажете на съпруга/та колко много го/я цените и, че не приемате помощта като даденост.

Самотните Стрелци могат да срещнат своята половинка през септември. Те ще влюбят в някой специален, който ще ги грабне със своя интелект и сериозност. Всичко ще се развива в посока на дълготрайни отношения, дори и за най-независимите Стрелци.

Любовен хороскоп за Козирог

Вие сте оптимистично настроени и изпълнени със самоувереност, което ще повлияе положително на отношенията. Ако в двойката има трудности, вие вече няма да ги възприемате така трагично. Сега сте способни да намерите конструктивни решения на любовните въпроси.

Самотните представители на вашия знак ще се ползват с популярност в началото на есента на 2019 година. Техните усилия да завоюват този/тази, които отдавна привличат вниманието им, ще бъда щедро възнаградени. Независимо от всичко това, много ще предпочетат да не встъпват в сериозни отношения, а да останат свободни за бъдещи възможности.

Девети дом на Козирог ще бъде запълнен с планети през септември, тук ще бъдат разположени Слънцето, Меркурий, Венера и Марс. Много Козирози ще бъдат движени от жажда за приключения и необходимост да откриват за себе си нещо ново, да експериментират в любовта. Тези, които дълго време са били нещастни в отношенията, сега ще почувстват желание да напуснат своя партньор.

Месецът е благоприятен за съпружеските двойки. Участие в културни мероприятия и пътешествия ще ви помогнат да добавите очарование в семейния живот. Развитие на талантите и творческите занимания е още една от темите на месеца. Съпругът/та и близките ще ви подкрепят, ако е необходимо.

Любовен хороскоп за Водолей

В началото на есента на 2019 година, в личния живот ще изживеете трансформация, защото осми дом на Водолей е запълнен с планети. Транзита на Слънцето, Меркурий, Венера и Марс през този сектор на хороскопа могат да извадят на повърхността скрити проблеми и да ви се наложи незабавно да вземете решение, заради тях. Ако отношенията не оправдават очакванията, вие ще намерите труден начин да ги приключите.

Но активизирането на осми дом не е задължително да означава криза. Могат да се случат промени в съзнанието, да погледнете по нов начин на обичайните ситуации в отношенията. Много ще бъдат привлечени от тайна любов и е много вероятно някои от тях да бъдат разкрити. Също ще забележите връзка между любовта и парите. Възможни са както приходи чрез любимия човек, така и загуби.

През втората половина на месеца, Венера и Меркурий влизат във вашия оптимистичен девети дом, така че любовната атмосфера ще се промени. Ще усетите повече лекота и откритост в отношенията. Ще настъпи добър период за нови запознанства, романтични пътувания и отношения от разстояние. Планетните влияния са благоприятни за контакти с чужденци и с хора отдалече. Ако търсите любов, може да я срещнете по време на пътуване.

Любовен хороскоп за Риби

Личният живот ще се оживи, защото в партньорския дом на Риби има струпване на планети. Тук транзитират Слънцето, Меркурий, Венера и Марс. Това е особено време, когато са възможни значителни промени в отношенията.

С подкрепата на планетите, вие ще може да бъдете успешни в любовта. Месецът е благоприятен за самотните представители на вашия знак. Не се учудвайте, ако усетите повишаване на внимание към собствената ви персона от страна на противоположния пол. Много ще получат предложения, от които ще ви бъде трудно да се откажат.

Въздействието на Венера ще ви направи привлекателни. Ще имате достатъчно възможности да започнете нов роман, ако това е във ваш интерес. Освен това, Слънцето и Марс ще ви дадат изобилие от енергия, и няма да ви бъде трудно да завоювате сърцето на този/тази, които ви харесват. Но се постарайте да не смесвате любовта и работата, защото последствията могат да бъдат нежелани за вашата репутация.

Ако вече имате любим човек, то това е подходящо време за укрепване на любовната връзка, възстановяване на доверието в двойката. Роднините също могат да „дадат едно рамо“ в развитието на отношенията.

За тези, които вече са обвързани с брачна клетва, септември 2019 година им е приготвил доста прозаична картина. Преди всичко, вие ще отделите внимание на отношенията с някой от близките, а не със съпруга/та.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара