Фестивалът, който няколко поредни години радва столичани и придава неподправен чар на лятна София, се завръща! А to jazZ отново ще одухотвори и събере българските меломани чрез магията на джаза от 1-и до 3-и юли. Мястото на срещата е слънчевият и зелен Южен парк 2, а шестото издание на фестивала обещава настръхваща селекция от музиканти.

A-to-JazZ-2016

Изключителният интерес и рекордна посещаемост на миналогодишното издание на A to jazZ го превърнаха в едно от най-чаканите музикални събития в София. Положителната енергия, която изпълва въздуха, шарената публика, качественият подбор на артисти и споделеното щастие от музиката обаче оправдават всеки ден очакване до 1 юли. Вълшебството на джаза ще ни държи в омая в продължение на три дни, а организаторите обещават страхотен лайнъп, съставен от най-големите американски и български джазмени, които ще превърнат първите дни на юли в своебразен музикален празник. Събитието обещава още много допълнителни активности, които ще допринесат за още по-богатото и наситено изживяване през трите фестивални дни.

Още от създаването си, фестивалът се реализира благодарение на подкрепата на Фондация “Америка за България” и е част от Календара на културните събития на Столична община за 2016-та година.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара