Вторият концерт на най-мащабното българско музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 покори Банско.

Треската за музика изпълни площад „Никола Вапцаров“ с развълнувани фенове, изгарящи от нетърпение да чуят любимите си музикални звезди. Емоцията да видят най-големите български изпълнителни на една сцена беше завладяваща и се изписваше по лицата на публиката.

На сцената за пореден път се качиха Михаела Филева, DARA, Криско, Pavell & Venci Venc‘, Михаела Маринова, TITA, Dj Doncho, Йоана, Ева Пармакова и балет NOVA, Ballan и V:RGO x TRF.

Eва Пармакова откри вълнуващото шоу в Банско със своя безспорен хит „Ти губиш“, последван от най-новото й парче “Tell Me Right”. След нея сцената покори лъчезарната Йоана, която в компанията на балет NOVA вдигна градусите с „Да не спим“. Екслузивното представяне на новата й песен „Фиеста“ накара цялата публика в Банско да затанцува с нея.

Последва изпълнение на BALLAN, който освен готините си парчета показа и невероятни танцувални умения. Той сподели за първи път на живо пред публиката в Банско невероятно личната за него песен, посветена на баба му и дядо му.

След него сред бурни аплодисменити на сцената се качиха любимците на всички тийнейджъри V:RGO и TRF. Последва взривоопасно изпълнение на „Slow down”, “Beef” и „Anaconda”. А V:RGO сподели „ Турнето носи супер яка енергия. Срещаме се с фенове, събираме се с много яки изпълнителни на едно място. Подготвили сме супер яки проекти, предстои нов албум, основно с TRF, но и с още много нови изпълнители.“

Само дни след като представи новия си летен хит „ Латино сеньорита“ (ft Тото H.), Михаела Филева буквално подлуди феновете в Банско с част от най-големите си хитове. За да акомпанира певицата на сцената с нея отново се качи китаристът Васил Крумов, който се погрижи за музикалния аранжимент.

Слея последва уникалното изпълнение на Тита, която откри участието си на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour с горещия летен хит „Късай“, а шумната публика я извика на бис, за да изпеят заедно „ Антилопа“.

Тита сподели, че емоцията, която носи турнето е вдъхновение, музика и много готина енергия. Специално за феновете си звездата е подготвила не един, а няколко нови проекта, с които ще радва почитателите си през лятото.

Развълнуваната публика посрещна със силни викове на сцената и любимата на всички тийнейджъри Михаела Маринова. Всички заедно изпяха в един глас с нея най-големите й хитове, сред които „Очи в очи“, „Tiempo”, както й най-новото й парче „Само теб“.

Михаела бе последвана от фурията DARA, която отново впечатли с уникален стайлинг и заразяваща енергия.  DARA откри изпълнението си с „К‘во не чу“, последвано от новата й песен „Darbie”, която публиката вече знаеше наизуст. Малко след това към нея на сцената се присъедини и V:RGO, за да изпълнят дуетния си хит „Соса маже“, което предизвика истински фурор сред феновете на турнето.

Мощни викове за Pavell & Venci Venc‘ изпълниха Банско, а дуото подлуди феновете със “Setaabrat’. Те продължиха да радват феновете като поздравиха всички дами, които не са като „корица от списание“ с „ Момичето от квартала“. Завършиха участието си на сцената, като споделиха,  че публика като тази в Банско е истинска мечта за тях. А Venci Venc‘ разказа че „Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour” е първата глътка свежест за началото на лятото, което винаги изпиваме до дъно“.

За финал, Криско накара публиката да скандира името му в продължение на повече от 5 минути и превърна участието си в уникален летен купон. Към рапъра се присъединха и V:RGO и TRF, за да изпълнят общата им песен „Мамули“, а силни викове огласиха площад „Никола Вапцаров“.

Следващата спирка от турнето, което завладява лятото е Пловдив, парк Лаута – 20 юни, където към Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 ще се присъединят и специални гост- звезди.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара