Една от най-успешните изпълнителки на съвременната музикална сцена, Адел, отново влиза в играта. Световната #1 изпълнителка е променена до неузнаваемост и подготвя нова музика, с която ще зарадва феновете си през 2020 г.

Информацията е потвърдена от мениджъра на Аделe – Джонатан Дикинс. Той заяви пред Music Week, че певицата подготвя нов албум след последния си супер успешен проект от 2015 г. – “25” и добавя, че “колкото по-бързо излезе албумът, толкова по-добре.”

Последният път, когато самата Адел намекна, че работи върху нова музика, беше на 31-вия й рожден ден през изминалия май. Тогава тя сподели: “31 години… благодарна съм. Последните 30 не бяха леки, но минах успешно през тях и продължавам.” “За първи път от 10 години съм готова да усетя света около мен и да се огледам за пореден път.” “30 ще бъде дръм енд бейс запис, който ще ви отвее. Брадички горе!”

Миналата година Адел обяви също, че официално се разделя със съпруга си Саймън. Двамата бяха заедно 7 години и сключиха брак през 2017 г. Адел, която е известна с това, че брани личния си живот от публичност, си призна, че със Саймън са се оженили по време на церемонията ГРАМИ 2017. След раздялата им, а и вероятно мотивирана да започне новите 30 с ново начало, изпълнителката се промени до неузнаваемост и отслабна с близо 20 килограма.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара