Най-новото попълнение на българската поп сцена – 19-годишната Бриела, представя дебютното си парче и видео към него „Boom Pow“. Сингълът обещава да се превърне в горещ хит с лятно настроение и бунтарски дух.

Бриела (Габриела Байкушева) е талантлива млада изпълнителка със запомнящ се стил и глас, които впечатлиха журито в последното издание на един от най-харесваните музикални формати “Гласът на България”. В него Бриела стигна до трети кръг. Риалитито е част от пътя й към сбъдване на мечтата й да изгрее на музикалната сцена. Тя обаче идва след много години подготовка – едва на 7 години Бриела се явява на първия си конкурс “Мис малки таланти”. В гимназията печели стипендия за четири години професионално обучение във Voice Academy, където изучава солфеж, хармония, мелодия, пиано, писане на текстове, музикален бизнес, пеене, актьорско майсторство и танци.

Зад песента на Бриела стоят Преслав Бориславов и Борислав Тонев от Cool Kid$, а видеото е дело на режисьора Радостин Събев- Шошо.

За пилотния си сингъл “Boom Pow”, Бриела споделя: „Парчето, което направих с моите продуценти, е лятна и свежа хапка, за която винаги съм си мечтала. Исках да направя нещо, което да слушам с удоволствие, отивайки на море или докато съм с приятели. В песента разказвам за неизживяна любов, за нещо недостъпно, но и за нещо толкова близко. Бих искала всеки да намери своята история или ситуация в песента!“

Facebook Twitter Google+

0 Коментара