Всички мечтаят за истинската любов, онази, която ще преобърне живота им и ще ги направи щастливи до края на дните им. Но как можем да разберем, че сме намерили Него?

couple-1343944_960_720

Ето 5 признака, които ще ми помогнат да го познаете:

1. Той подкрепя мечтите ви.

Ако един човек истински ви обича, той ще подкрепя мечтите ви, ще се радва на успехите ви и искрено ще го боли за неуспехите ви. Мъжът на живота ви познава уязвимите ви страни и ги пази от удари.

2. Той пали страстта ви.

Ако това е Той, няма съмнение, че ще събуди страстта ви. Присъствието му, докосването му, ласките и думите му ще омекват коленете ви и ще завъртат светът на шеметна скорост около вас.

3. С него се общува леко.

Уви, по-голямата част от живота минава във всекидневно общуване, а моментите на страст са твърде малко. Затова е важно как протича разговорът ви с него. Ако той е приятен събеседник, общувате леко и можете да споделите всичко, без притеснения, значи човекът се доближава да идеала.

4. Намира ви за неустоима.

Освен че е важно той да буди пеперудите в стомаха ви, не по-малко съществено е вие да сте неговата жена-мечта. Дали ви намира за неустоима, ще прочетете в очите му. Ако той ви желае и ви се възхищава, както вие на него, това може да е връзка, предопределена да пребъде.

5. Двамата виждате общо бъдеще.

Общите цели и планове за бъдещето са това, което свързва трайно двама души. Ако вашите идеи за развитие включват картина, в която вечер масажирате гърба му, а той ви приготвя питие, ако заедно измисляте имена на бъдещите си деца, ако погледите ви гледат в една посока, дръжте този мъж близо до себе си. Той може да е Мъжът на вашия живот.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара