В секса винаги има какво да се научи. Нещо ново, което ще го направи още по-вълнуващ. Зашеметителен. „Жената днес“ избра 17 съвета, които ще отведат вас и вашия партньор в съвсем различни измерения на взаимното удоволствие. Всичките те са дадени от експерти по сексология и полова терапия и са резултат от продължителни наблюдения и споделен опит.

sex

Увертюра във ваната

Преди да правите любов в леглото, изкъпете се заедно с партньора си във ваната. Подгответе банята предварително – поставете в нея уханни цветя и свещи. След това капнете във водата 2-3 капки масло от сандалово дърво и от лавандула. Специалисти по ароматерапия твърдят, че сандаловото дърво събужда чувствеността, докато лавандулата помага за отпускане. Комбинацията от аромати и топла вода ще заредят телата и мозъка за едно истински чувствено и еротично изживяване.

Изхвърлете вилиците

Направете си романтична вечеря, но без прибори. Ще се храните с пръсти един друг. В поднасянето на храна към устата на партньора има нещо много чувствено, особено като сте сервирали ястие, което не трябва да се яде с ръце – например салата или спагети. Десертът сте вие.

Джобът на удоволствието

Когато той най-малко очаква да бъде обект на желание от ваша страна, кажете му, че имате нужда от дребни монети. Бръкнете в джоба му и започнете да търкате пениса през плата, като се преструвате, че наистина търсите монети. Когато той стане твърд, прошепнете нещо от рода на: Това, което напипвам, ролка монети ли е, или просто ми се радваш? Бъдете сигурна, че той направо ще е готов да го направи през панталоните.

Масаж без ръце

Направете му масаж без да използвате ръцете си. Преди да почнете, разсъблечете го бавно и внимателно. След това, като държите ръцете си отстрани или зад гърба, започнете да докосвате тялото му (без пениса) с лице, коса и гърди. Когато той се отпусне, разтъркайте пениса му с гърди. Гарантирано е, че той ще стане достатъчно твърд за случая.

Хотелска любов вкъщи

Забелязали ли сте, че сексът в хотел винаги е много горещ? Създайте такава анонимна атмосфера и у дома. Махнете от спалнята всички семейни снимки и офисно оборудване. Купете много плътни чаршафи и ги колосайте, за да създадете усещането за допир на коприна. Вземете също тежки и малко натруфени покривки за легло. За да довършите напълно хотелския стил, поставете съд с лед и шампанско и малко хапки, с които да закусите след любовната игра.

Възглавницата в помощ на страстта

Ако погледнем на секса от гледна точка на геометрията, става ясно, че най-важен е ъгълът между еректиралия член на партньора и вашия таз. Този ъгъл определя точно кои горещи места той ще докосва и колко стегната ще бъда хватката ви около него. Сложете възглавница под таза на партньора си когато сте върху него, а в стандартна поза поставете възглавницата под своето седалище. Може да използвате няколко възглавници за опора и когато сте легнала и по корем. Не се страхувайте да експериментирате с възглавници със странна форма. Нямате представа колко нови усещания могат да ви донесат.

Играчки между чаршафите

Набавете си някои сексуални играчки. Облечените в плат белезници могат да бъдат много възбуждащи. Копринените превръзки за очи създават чувство на подчиненост, което е наистина вълнуващо. И никога няма да сбъркате, ако използвате и вибратор. Накарайте партньора да докосва с него клитора ви или просто му кажете да седне и да наблюдва как вие самата си служите с него. Ще бъдете изненадана да разберете как го възбужда да ви гледа в такъв момент.

Техниката на тирбушона

В оралната любов опитайте т. нар. техника на тирбушона. Когато движите устата си нагоре по пениса на партньора, нека езикът ви да прави вълнообразни движения. Когато стигнете до венеца – онази свръзка под главичката – го посмучете няколко секунди и тогава продължете по самата главичка. После повторете същото надолу. Това, което ще подлуди партньора е, че не го правите само нагоре-надолу, а и настрани.

„Хот дог“

Преди да дарите партньора си с орален секс, застанете на една страна, почти перпендикулярно на пениса му. Обгърнете го така, както хващате чаша. Сякаш е кренвирш в хлебче за хот дог. След това целувайте онази част, която излиза от „хлебчето“, като вдишвате и издишвате силно. Ръката ви ще разсее издишвания въздух по такъв начин, че пенисът му ще стане горещ. С другата ръка галете тестисите му. Така партньорът ви ще почувствува, че влиза в рая чрез вас.

Вдишвай-издишвай

Можете да използвате дишането си за контрол върху оргазма. С всяко издишване си представяйте, че изтласквате вълните на удоволствието през цялото тяло, вместо те да избухват само под кръста. Когато накрая свършите, ще усетите оргазма от главата до петите.

Викайте на воля

Когато сте в силна сексуална възбуда, не потискайте начина на изразяването й. Оставете се напълно на чувствата и усещанията си. Смейте се, плачете, викайте, пъшкайте – каквото усещате, че ви се прави. Дори и да ви е неудобно, знайте, че по този начин правите услуга на партньора си. Колкото по-ясно изразявате удоволствието си, толкова повече го карате да се чувствува като най-добрия любовник във вселената. Пък така и вашият оргазъм ще бъде много по-мощен.

Широко отворени очи

Не затваряйте очи по време на секс. Това е начинът да разберете по-добре емоционалната страна на половия акт. Започнете с целувки с отворени очи, гледайте се един друг по време на предварителната игра. Постепенно свиквайте, докато се научите да задържате контакта с очи по време и на оргазма. Така ще го усетите и двамата по много по-различен начин.

Всичко наопаки

Когато сте отгоре, застанете с лице към краката му (дръжте се за тях за баланс). Така той ще има много добър поглед към задните части на таза ви – абсолютно възбуждаща гледка. Допълнителен дразнител ще бъде и ъгълът, под който наблюдава ерекцията си.

Целувки без край

Целувайте се страстно колкото се може повече. Много двойки правят любов, но спират да се целуват. А това е глупаво, защото целувката има приказно въздействие. Тя е най-интимната и красива част от секса. Така че още като се събудите, целунете партньора си. Веднага ще почувствувате как ви облива страст на вълни.

Гола пред огледалото – всеки ден

Събличайте се гола и се гледайте в голямо огледало по пет минути на ден. фокусирайте поглед на онези части от тялото си, които ви харесват най-много. Като свикнете с уникалната си и неповторими форми, ще придобиете повече увереност и освободеност, която ще пренесете и в половия живот.

Бавно, бавно

Ще изненадате мъжа до вас и ще засилите желанието му, ако правите всичко, което сте свикнали да правите в спалнята, три-четири пъти по-бавно от обикновеното за вас. Така двамата ще имате време да усетите изцяло и напълно взаимното свързване. И понеже чувствеността ви ще бъде възбудена за по-дълго време, оргазмът и на двама ви ще бъде изключителен.

Ревността възбужда

Облечете се колкото се може по-секси и излезте с него, но не се притеснявайте да флиртувате със случайни хора. Дразнете го, за да не забрави, че вие сте много привлекателна. Вие сте награда, а не даденост. А и обикновено повечето мъже се възбуждат, когато разберат, че притежават нещо, желано и от другите мъже.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара