Това лято звездите блестяха най-ярко в клуб Bedroom Beach, Слънчев бряг. Модата, прическата и вечният сексапил си дадоха среща в грандиозното лятно шоу, което насити нощта с блясък, лукс и вихър от емоции.

Nikoleta Lozanova_Luben NikolovВдъхновени от свободата и призванието да творят красота, Luben Nikolov Luksor club fashion show и Sexy Hair, представиха Midnight Seduction.

Талантливия коафьор Любен Николов реализира за първи път извън София houte couture шоу. Той демонстрира творчество и креативност, показвайки новите модни тенденции в косите по свой уникален и нестандартен начин. Човек е свободен да бъде себе си и да покаже душата си. “Дивото и различното живее във всеки от нас, но трябва да имаш смелост да го разкриеш” – споделя гуруто в прическите.

Luben Nikolov Luksor club fashion show_ Sexy Hair_ Midnight Seduction (8)

Чрез своето изкуство той разкрива свободата и силата, която се крие във всеки един от нас. Любен е известен с това, че всяка година реализира най-добрите и нестандартни модни спектакли в България.

Luben Nikolov Luksor club fashion show_ Sexy Hair_ Midnight Seduction (2)

За да поднесе на публиката един невероятен пърформанс, за лятното си ревю той заложи на професионалните танцьори от балет Fame, под ръководството на известната хореографка Венцислава Станковска-Неци. Спектакълът бе дело на режисьора Ивайло Кръстев.

Luben Nikolov Luksor club fashion show_ Sexy Hair_ Midnight Seduction (3)

PHILIPP PLEIN избраха Любен Николов и неговото шоу, за да представят ексклузивната си колекция за първи път в България. Дрехите на световноизвестния бранд изразяват личността и по неповторим начин показват истинската му същност. Това се усеща от всеки модел на марката, който символизира новото време, както и идеята за оригиналност и автентичност.

Luben Nikolov Luksor club fashion show_ Sexy Hair_ Midnight Seduction (6)
Стилист на грандиозното шоу бе Кристиан Пижов. Професионалист, на който не само Любен се доверява, а също така и родните звезди от шоубизнеса. Той колаборира многократно с топ брандове, като PHILIPP PLEIN.

Luben Nikolov Luksor club fashion show_ Sexy Hair_ Midnight Seduction (4)

Едни от най-креативните, продуктивни и обичани и хип-хоп артисти на българската музикална сцена, Pavell & Venci Venc също се включиха със свои изпълнения в невероятното модно шоу в BedroomBeach. То бе дирижирано от водещите Ива Екимова и Станимир Хасърджиев.

Полъхът на калифорнийския бриз дойде с продуктите на американския бранд Sexy Hair. Очарователната тв водеща Николета Лозанова, лице на марката бе “черешката на тортата” на незабравимото изживяване.

Luben Nikolov_Elena Kristiano

Сред популярните личности, които бяха част от истинската приказка, блестяха имената на хип-хоп звездата Криско, моделката Гери Дончева, Устата, лорд Евгени Минчев, актрисата от „Връзки“ Илиана Лазарова, бизнес-дамите Елена Кристиано, Лина Маймарова и Биляна Бързакова.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара