Пролетта е времето на атлетиката и фитнес заниманията, което H&M Sport превръща в силен спортен сезон с много настроение и стил. Независимо от практикуваната активност, промяната на времето изисква повече слоеве дрехи, подобрени технически материи и функционални детайли.

Всичко това е част от разширената колекция H&M Sport и новите предложения за пролетта, налични вече в избрани магазини у нас.

„Пролетта е сезонът на свежите сили и възможности за H&M Sport – без значение дали развивате дадена активност или опитвате нещо ново. Наслояването на дрехите играе важна роля, независимо дали практикувате в зала или на открито“, споделя Петра Смедс, дизайнер H&M Sport за жени.

„Атлетичност, сила и изпълнение – това са основните вдъхновения за мъжката част от колекцията H&M Sport за пролетта. Включихме модели, които са на страната на вашето тяло при всякакви условия. Функционалността и техническите детайли са не само предимство, но и придават модерен привкус“, казва Йонас Блом, дизайнер H&M Sport за мъже.

БЯГАНЕ: За жените предложенията за този спорт включват нови модели безшевни топове и клинове със специален дизайн и конструкция, улесняващи движението и придаващи комфорт. Подобрената материя на якетата с цип включва светлоотразителни елементи за повече сигурност. Малката раница прилепва плътно към гърба и е изключително удобна по време на бягане.

За мъжете ветроустойчивите якета, подплатените елеци и клиновете осигуряват защита при по-лошото време. Тениските и късите панталони от специални, технически подобрени материи, са подходящи за по-мекото време. Всичко това е издържано в черно и сиво с контрастиращи неонови детайли в жълто и оранжево.

ФИТНЕС: Спортните сутиени и блузи в ярки цветове за жени са перфектни за съчетаване с клиновете в различни нюанси на розовото или с тези в графичната гама. Мрежата е основен детайл, особено при якетата с реглан ръкави, или като панел за допълнително проветряване в задната част на спортните сутиени.

За мъжете колекцията предлага нови тениски с принтове и надписи, блузи с дълъг ръкав, както и клинове, които могат да се носят под по-широки панталони, когато е необходима повече топлина.

НА ОТКРИТО: Включени са дамски модели, които позволяват перфектното наслояване при нужда – от спортните сутиени и елеци, към по-топлите средни слоеве блузи и връхни дрехи, комбиниращи плътна подплата и мрежа за защита и бързо съхнене.

За мъжете ветро- и водоустойчиви якета с цип съчетават различни текстури за повече топлина. Панталоните са изработени от по-здрава материя и имат големи странични джобове. Блузите, които прилепват плътно до тялото, са от бързосъхнеща материя.

ЙОГА/ПИЛАТЕС: За жените, практикуващи различни видове гимнастика, се предлагат меки меланж топове и клинове в сиво, черно и бяло, както и с детайли в розово и ментово.

0 Коментара