Claire's (7)

Един от най-големите световни брандове, предлагащ забавни и модерни аксесоари за деца, момичета, тинейджърки и млади жени – Claire`s, стъпи официално в България в Sofia Ring Mall. Именно в търговския център на ниво 1 с големина от 38 кв.м. се помещава първия магазин на марката у нас. В него ще се предлага пълната гама от уникални бижута и аксесоари, както и най-новите колекции на марката.

Claire's (8)

Мисията на Claire`s е да бъде най-добрият приятел на момичетата. Приятел, който ги вдъхновява да изразяват себе си и да бъдат креативни. Верен  в забавлението, модата, бижутата и аксесоарите.

Claire’s разработва изключително широк спектър от продукти:  чанти, аксесоари за коса, шалове, обеци, колиета, козметика и още  много други. Около 90% от артикулите са уникални продукти, които могат да се намерят единствено в магазините на Claire’s.

Claires (7)Световната марка обявяви и ексклузивното си партньорство с поп звездата Кейти Пери още в началото на май. Музикалната икона създаде специално за марката лимитирана колекция от бижута и модни аксесоари предназначени за млади момичета и жени. Тя носи името на най-новия албум на звездата – PRISM.

В изключителната колекция Katy Perry PRISM Collection са включени лимитирана серия продукти,  вдъхновени от заглавията и текстовете на най-големите хитове на поп дивата включени в едноименния й албум.

Колекцията е с богат асортимент от гривни, колиета, пръстени и аксесоари, чрез които всяко момиче може да изрази своята индивидуалност и да придаде на външния си вид много свежест и настроение.

Claire's (11)

 

Claire's_Ring (1)

Facebook Twitter Google+

0 Коментара