BonBon Lingerie представи новите колекции луксозно бельо за 2016 г. на марките L’Agent, Heidi Klum, Stella McCartney и Sonata Rapalyte.

IMG_5798

Let Me Entertain You – е мотото на колекциите за 2016 г. на световните марки луксозно бельо.

IMG_5862Дани Здравкова, основател и собственик на компанията, представи тенденциите в луксозното бельо за предстоящата година: „Жената трябва да може да изрази себе си с бельото, което носи. Преди бельото е било считано единствено за необходимост, а днес вече модата е насочена в посока бельото да изразява женствеността, да показва жената. Нашето бельо е за показване!“

Важен акцент в дизайнерските предложения на Heidi Klum и Stella McCartney са изцяло японска дантела, шифон и 100% чиста коприна инспирирани от високите планини Роки Мантуин, Аспен и светлините на Маями.

На мода идват отново изчистените модели без подплънки – триъгълен свободен сутиен, изцяло създаден за комфорта на жената. Новите цветове в бельото са изключително неонови, контрастни и много красиви. Моделите са богати на дантели и женствени, така че да подчертаят женствеността.

20151210_142112

Още през февруари в магазина на Bon Bon Lingerie ще бъдат налични новите модели бански на L’Agent by Agent Provocateur и Moschino, които са изцяло инспирирани от американския скейтърски стил (за да са удобни). Тенденциите залагат изключително на целия бански със секси елементи и цепки.

Дръзките цветове са в основата на колекциите тази година, а палитрите са създадени за демонстрират показност. Драматичност, цветове на скъпоценни камъни като аметист, рубин, кобалт и лапис лазули оживляват моделите.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара